-
Re: Brak zrozumienia?
dodam jeszcze ze ja mniej wiecej w tym samym czasie co kupilem pajaka przemalowalem pokoj na czarno... i nie to ze moi znajomi mnie nie rozumieja, moja rodzina uznala ze jestem nienormalny :]:]:]:]
-
-
Ja też kilku kumpli wciągnąłem.
Dark Raptor - hodowla hodowlą, też się nie dziwie, że było "no way". Ale mieć TAKIE terrarium z madagaskarskimi to i ja bym chciał. Niestety - fundusze . Sliczna gromadka tam siedzi .
-
Morda..
mnie kumpel wciagnal Ale on jest z "gekonow"
-
Mam identycznie :] Poprostu zlewam debili ;p
-
do mnie jak przychodzą albo mówie ze mam ptaszniki to po co ci to/lepiej miec psa(mam 3 :P)itp.ale niektózy są zainteresowani co je itd. wtedy tlumacze.mówią tez wow ale piękny pająk.jak trafja sie jakis wyjątkowy idiota to mówie ze to śmiertelnie jadowite pająki karmie myszami lub szczurami i ze zuczają sie do gardla itd. itp. jaja se robie a jaki maja miny (jeszcze częste pytanie to czy nie boje sie spać z nimi w jednym pokoju :P)
-
Czym sie rozni hodowla pajaka od 3mania psa? Pies jest bardziej kontaktowy - zgoda, ale moze pzreciez ugryzc! jest duzo niebezpieczniejszy! Kot z koleji moze zniszczyc firanki (albo żaluzje) A pajak? Siedzi cichutko, malo je, nic nie niszczy... To sa agrumenty za! Mamy ciezko, ale taka juz nasz dola!
-
-
tsa..i nawet przy głaskaniu nie trzeba sie wysilac, bo "sierść" sam poda na odległość
-
Rodzice podchodza ze zrozumieniem.
Babcia "Po co Ci to, Dziadek musi pojechac do Ciebie do Krakowa i to wytruc" hehehe
Kumpel wchodzi "Sa wszystkie??, Uf, to wchodze i mozemy pić"
Uprawnienia umieszczania postów