moj albopilosum w niedziele ( 9.02.2004 ) przelazł 4 wylinke , jakoś 5 dni po niej dałem mu białego robala - zeżarł , wczoraj dałem mu drugiego patrze rano nie ma ( zeżarł )
myśle co on tak duzo je ? stwierdziłem ze mu przystopuje karmienie ale patrze przed sek a on wyniósł z kryjówki jakieś resztki i wcina no to dałem mu świerzego - wiem ze pajak jak nie bedzie chciał to nie bedzie jadł ale czy on nie je za duzo ? ( L4 to przeciez mały pajaczek - 2 robaki w tak niedlugim czasie ??? )

2ga sprawa - kupiłem 6 lutego emilie L4 - juz miała czarną pupe przy zakupie - nic nie je od tamtej pory - słyszałem ze one rzadko linieją i wolno rosną - skoro nie je juz tyle dni to czekać na wylinke czy dawać jej pomimo to co 3-4 dni robaka ( moze zje ? )

3cia sprawa - w niedziele ostatnią ( 15.02.2004 ) wyliniała mi geniculata - teraz jest L10 - kiedy moge jej podać jedzenie ( w piątek juz bede mógł ? ) najlepiej po wylince dać bialego robaka czy swirszcza od razu ( slyszalem ze moze jeszcze nie chcieć jeść ) ?

z góry dzięki 4 all za odpowiedzi.