Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Vitalius cristatus...pytanko

Re: Vitalius cristatus...pytanko

Awi - tak wyglądają te cristatusy.
    http://www.kongo.friko.pl/pajaki/inne/1.html

Mój pajączek wygląda tak jak ten z linku , który podał Morda . Czy to znaczy , że jest to na 100% cristatus ?? Wygląda on zupełnie identycznie jak ten z linku... Jak sądzicie po której może on być wylince ?? Teraz już nie muszę fotki zamieszczać , bo ten ptaszniak z Linku jest jak mój

Morda, teraz mnie zabiles.... Nie widzialam takich L. cristata, za to moje Acanthoscurria brocklehursti sa identyczne, jak to, co podales w swoim linku. Jedno jest raczej pewne - to nie A. geniculata...

Morda. Jestem pewna, ze to na twoim linku to nie jest L. cristata. Sklaniam sie do A. brocklehursti. No po prostu nie wyglada to jak L. cristata......

to na 100% nie L.cristata.Takie cos jak na zdjeciu u Mordy ja dostalem.Mam juz jedna samice cristaty i wiem,ze to co sprzedaja to nie cristata... Eqester masz
    A. brocklehursti,to samo co ja dostalem.

Awi - wejdź na www.kongo.friko.pl. Tam w dziale pająki masz zdjęcia i crisiatusa i brocklehursti. Mnie to też nie wygląda na crisiatusa

Bylam, widzialam, meila napisalam. Nie wiem, czy sie na mnie nie obraza..... :P. Ale nie maja na sprzedaz ani jednego L. cristata.

Matii , a Ty od kogo kupiłes swojego pająka ?? Czyli jesteście pewni , że to brocklehursti ??

Ja uwazam, ze jest to A. brocklehursti.

Uprawnienia umieszczania postów