-
Dieta doroslych pająków i szkodliwość monitora/telewizora
Cześć
2 pytanka
1. Mam problem z wyzywieniem T.Blondi mianowicie karaczanów nie chce jesć szarańczy nie mam gdzie kupić a myszy raczej boje sie dawać bo w sklepach są tylko duze a noworotki to nie chodzą w gre bo to jest 7 wylinka.Wpiernicza jak poetana świerszcze i drewnojady ale z kasą nie wyrabiam sie na zakrętach bo musze raszte pajaczków tez wykarmić czy jak bym ją karmil sercem wolowym piersią kurczaka albo nie wiem powiedzmy jakimś schabem (chodzi o swieze soczyste mięsko bez plewek tluszczu itd.) dodam ze mięso bylo by wolne od jakiś chemikali i konserwantów.Wiem ze ten temat byl poruszany 100 razy ale w zadnym poscie nie znalazlem wyczerpujących informacij (tylko tyle ze piers kurczaka moze być).Co jakiś czas dostala by jakiegoś świerszcze,karaczanka,myszke(jak podrosnie) tak dla urozmaicenia.Taka dieta moze chyba być???A jak byl by kryzys to mozna maly kawaleczek mięska co jakiś czas podrzucić dla maluszka (smithi,rose,vagans.....)???
2.Czy odbiorniki np.telewizor,radio,monitor.... szkodzo w jakiś sposób pająkom nie wiem moze jakieś promieniowanie albo coś w tym stylu.Naprzyklad mogę postawić pajączka obok monitora????
Prosze sie nie śmiać i nie pisać glupich odpowiedz bo to jest dla mnie wazne z góry dziękuje i pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów