-
Re: Odnośnie trzymania kilku pajakow w jednym duzym terra
Awikularia... Nigdy wczesniej nie hodowalem ptasznikow tylko weze..mam ochote zaczac hodowac przynajmniej tak troche jakies ptaszniki...Duzo o nich czytalem i rozmawialem z ludzmi wiec mam pojecie co mozna a czego nie mozna z nimi robic..Chodzi tylko o to ze nie mam pojecia jaki sobie gatunek kupic i od kogo to zrobic zeby miec pewnosc ze pajaczek bedzie zdrowy...
Awikularia widze ze ty troche tych pieknych pajaczkow masz...Moze moglabys mi pomoc z wybraniem gatunku i wyposazeniem terra...
Chodzi tylko o to ze zastanaswialem sie nad tym czy dalo by sie trzymac kilka pajakow tego samego gatunku w terra o wymiarach 90 / 50 /50 i czy przypadkiem nie pozjadaly by sie za mocno.. Prosze pomozcie mi z tym bo boje sie zrobic jakas glupote i kupic pajaka ktorego nie dam rady hodowac..
Jezeli chodzi o kwestje utrzymania wilgotnosci i oswietlenia to takie sprawy mam opanowane bo przy wezach trzeba na to samo uwazac...
Ps. Awikularia zauwazylem ze udalo sie tobie rozmnozyc pare gatunkow moze masz jakies podrostki na sprzedaz.. W ogole nie wiem w jakim wieku najlepiej kupowac pajaki zeby sie stosunkowo szybko i tak jak trzeba przystosowaly do nowego otoczenia i warunkow.. My na mazurach mamy troche wieksza wilgotnosc powietrza niz w innych rejonach
Uprawnienia umieszczania postów