-
Re: Do hodowcow Theraphosa Blondi
Awi chyba chodziło o to, że jak wrzuca świerszcze to jej grammastola łapie je zanim dotkną podłoża- bo przecież pająk wyczówa też ruchy powietrza.....
-
A że Twojej blondi się udało raz złapać muche w locie to nie znaczy ze jest najszybsza i wogóle.
P.S Mc.Luka czekam jak sie zrobi ciepło na cambridgei
-
Tak, moja Blondi jest najszybsza, a kto tak nie uważa ten gupi.
-
Jimbo- mała sugestia- nie nazywaj ludzi głupimi jeśli nie jesteś przekonany o ich mądrości...a to żę Twoja T.Blondi jest bardzo szybka to nie znaczy, że równocześnie jest najszybszym pająkiem na świecie....
-
A nieprawda, bo najszybszy na swiecie jest moj Chilobrachys andersoni (tu wyciagam jęzor) :>:>:>:>:>
-
Mc.Luka - to był naturalnie żart.
-
ja kupiłem niecały tydzień temu blondi świerzo po 4 wyl a teraz szykuje sie kolejna, więc rośnie bardzo szybko. szybko rośnie i szybko się porusza:-) agresywny też troszke jest bo jak tylko otwieram pojemnik to zaraz go mam na ściance obok mojej ręki, ale puki co niemam przykrych doświadcześ z blondyną
-
Jimbo, Ty piszesz poważnie czy żartujesz? Bo jeśli poważnie to Boże zlituj się nade mną.
-
Oj Jimbo-widze ze spory z toba na temat szybkosci to walka z wiatrakami,ale tak to jest jak ktos jest ograniczony.Poprostu brak slow.Przypominasz z zachowania mi glownego bohatera filmu "Ptasiek".Jak nie ogladales to obejrzyj,a sie przekonasz.
-
A Ty Etienne ogladales ten film??Jak tak to juz masz odpowiedz na swoje pytanie:PPOn sam nie wie co robi hahah.
Uprawnienia umieszczania postów