Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: problem z ptasznikiem!!!!!

Re: problem z ptasznikiem!!!!!

Pazur302 - naprawde rozmnozyles te wszystkie ptaszniki tak jak masz to napisane w profilu ???

14 lat i taki doswiadczony terrarysta, strach pomyslec co bedzie kiedys

ryszardini
    Guest

hm... nie wiem co robic czy czekac do nastepnej wilnki (z ta amputacja ) czy teraz ale te onurze nie wyglad na zdemmrfowane
    >i czy aby na pewno mu odrsnie te odnurze i czy bedzie takie jak pozostałe czy mniejsze?

Noga odrosnie napewno i po kilku wylinkach nie bedzie roznicy. Co do koniecznosci apmutacji nie bede sie wypowiadal, ale jesli wogole jest to konieczne to przed kolejna wylinka, gdyz to wlasnie podczas wylinki cialko sie regeneruje. Jednak w calej tej sprawie sugeruje konsultacje z kims doswiadczonym.

Mi wczoraj uciekl P. cambridgei . Nakrywajac go szklanka na scianie podczas lapania niechcacy przycisnolem mu odnoze i lekko je zmiazdzylem , pojawila sie kropelka limfy a pajk trzymal to odnoze w gorze i nie opieral sie na nim . Dzis rano juz tego odnoza nie bylo . Pajak sam je odrzucil.

to po 2 wilinkach odrosnie moja metalica złamała staw i było niefajnie :/

Werni: male sprostowanie - jezeli urwie sie noge pajaka tuz przed wylinka, gwarantuje, ze nie odrosnie. Jezeli juz chcemy to robic, to jak najszybciej po zaobserwowaniu objawow.

Awikulario (Awi?), "przed wylinka" wcale nie mialo oznaczac "tuz przed wylinka", choc moze tak pokracznie mi sie to sformuowalo. Zgadzam sie z Toba w 100% i dziekuje za oficjalne sprostowanie

Moze byc i Awi, mnie wszystko jedno Nie mialam zamiaru cie poprawiac zlosliwie, coz znowu, ale poczatkujacy moga to zinterpretowac jednak inaczej, a potem sie posypia pretensje w postach .

ryszardini
    Guest

dzisiaj sie prygladałem dokładnie i zauwayłem ze on nie rusza dwoma odnurzami i jednym przy szczekach i drugi o bok
    <i kto mi poze podac wiecj na temet amutacji(jak to sie robi itp.)

Uprawnienia umieszczania postów