-
Re: Nazewnictwo (+czytanie)
Jezeli chodzi o Martina S. przypomniala mi sie rozmowa na gg... Delikwent mnie pyta: "ty, sluchaj, jaki duzy jest szmit?" - chodzilo mu o wielkosc calkowita Brachypelma schmiti. A ja, dopiero co po skokach, wypalilam "slyszalam ze 1,80 wzrostu....."... Na co zbaranial moj rozmowca.... Ale to taka mala dygresja .
-
moja starsza nie jest wstanie tego wymówić , więc mówi na mojego smithasa snickers ;]
-
a ja sobie czytam po angielsku, czyli smifi, boemey, sjanopubeskens... jestem ciekawa jak wy wymawiacie moj nick ;-))) (przypomne ze prawidlowo to "dabl", heh)
(mordd, myslalam ze jednak jestes dosc normalnym facetem i sobie odpuscisz :> zwlaszcza ze jakbys nie zauwazyl - nic nie ci robie :> to smieszne, niemozliwe zebym AŻ tak ci zaszla za skore... poza tym mam 113Q ;-) )
-
Uderz w stół....... Rozumiem jeszcze, że poczuwasz się do "Miłościwie Nam Panujący", ale, że do męskiej końcówki? A tak się miotałaś dotychczas na zwrot typu: Double mógłbyś....... Cóż, nie jednemu psu Burek, nie jednemu panującemu D........ )))
-
mooordd, ja rozumiem, jeszcze ja: mnie usprawiedliwia chociazby wiek czy brak doswiadczenia, ale zobacz ile ty masz lat, chlopie... mnie to naprawde nie bawi, ciebie widze przeciwnie... koniec.
-
Ekhem, Double, mordd a o co tak wogole chodzi?
Nie wiem czy dobrze wywnioskowalem, Double - obrazilas sie ze mordd uzyl slow "Dablju IQ 60 Bush", potem on sobie zazartowal delikatnie z Twoich pretensji, a ty sie jeszcze bardziej obrazilas?
Moglibyscie takie sprawy zalatwiac na privie.
-
Ja to mniej więcej tak właśnie widzę Chyba, że jak toś ma 130 to czyta między wierszami znacznie więcej niż tam jest))))) Jak ktoś rozumie o co chodzi to proszę o oświecenie.......
-
Double ma po prostu nie dla wszystkich zrozumiale po(sz)czucie humorku jak i Ty mordd :P
ja jakos rozumie o co chodzi :P chociaz do watku to ma sie jak widly do masla
-
Jeśli to ma być kategoria :żart to tym razem mnie ogłupiło Żartów się jednak nie tłumaczy bo przestają być śmieszne. Ja odebrałem to raczej jako fumy w nosie, w dodatku nieuzasadnione.......... Chyba czas zakończyć temat))))
Uprawnienia umieszczania postów