Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: domek z modeliny

Re: domek z modeliny

to odrazu Ci mówie że mozesz ten torf zostawić tak jak jest, bo geniculata itak urządzi sobie terra tak jej sie bedzie podobało, wiem to z doświadczenia

hehe moja pajaki juz dbaja o to zeby torf nie byl rowny jak na zooranym polu... ta geniculata co ma tam mieszkac to tez chyba nieliche i pracowite zweirzatko wiec juz sobie sama poradzi....
    moj nagorszy typ swoja kryjowke (gliniany dzbanuszek :P) zasypal calkowicie torfem tak ze w ogole nie bylo go widac- mam nadzieje ze te modeline pajak jednak zaakceptuje )

Jemu i tak obojetne z czego ma domek i jak wyglada, byle by spelnial swoje zadanie A i tak napewno przebuduje wszystko 10 razy.

Ja dalam mojej B. albopilosum (5,5 letnia samica) "domek" z kory debu korkowego. Jakas roslinka, kamyczek, kryjowka i pajak. Po jednej nocy wszystko zostalo zdemolowane, "domek" zasypany po dziurki w nosie, a w srodku swojej nory siedziala nadzwyczaj zadowolona pajeczyca... Tak wiec uwazam, ze nie ma za duzego sensu jakos przesadzac w upiekszaniu terra. Pajak i tak je sobie przebuduje.....

Uprawnienia umieszczania postów