Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: kto ma największy speed

kto ma największy speed

Mam pytanie które z waszych pająków są najszybsze moje to P.platus i Mammilatus

Re: kto ma największy speed

regalis :>
    i ogolnie nadrzewne

piszesz że ogólnie nadrzewne mój mammilatus jest szybszy od cambridgei i aviculari metallici BTW.wejdź na gg

Wg. mnie to bez sensu. Skończy się to rozmową typu "moj jest szybszy od twojego..".

Ogólnie wszystkie nadrzewne są skoczne i szybkie. Z naziemnych i podziemnych Stary Świat króluje.

morda nie martw się mój mammilatus i tak jest szybszy od twoich pajączków hahahaha

Atrax Robustus
    Guest

Katnik.

walter
    Guest

Katnik.
    Dokladnie, potwierdza to nawet ksiega rekordow Guinessa

karzdy jest szybki jak się go do 31 stopni podgrzeje niechcący kiedyś tak parę szt podgrzałem to kędziorki tak latały że przez otwory w pudełkach torf się sypał

Moim zdaniem Chilobrachys ssp. Nadrzewne podbiegna i sie zatrzymaja po kilkudziesieciu centymetrach, a Chilobrachys gania tak dlugo, az sie nie wcisnie pod lozko lub w inna szczeline. Ale fakt, temat bez sensu.... Ktos uwaza, ze jego P> murinus jest szybki, a ktos inny sie uprze, ze jego P. irminia... I, co najsmieszniejsze< oboje beda miec racje... Ten z P. murinus nie bedzie mial P. irminia, a ten z P. irminia nie bedzie mial P. murinus .

Wcale ze niee Kobra bo moja Boehmei jest napewno szybsza od twojego Murinusa i sie nie klóć.Ona biega tak szybko ze widac tylko czerwono czarna plamke.HAHAHHAHAH

Uprawnienia umieszczania postów