-
Re: kolankowy uciekinier :/
Frontside dzieki za poprawke, chyba pojde spac bo mi sie wszystko miesza
ze az wstyd taka pomylka....
a co do przytulania to ew do wylinki :P wole tulic sie do piesa lub szczurka
tymczasem ide przytulic sie do poduszki
dobranoc
-
No genie to dośc agresywne pajączki, ale są śliczne i chyba każdy pajęczarz powinien takiego mieć^.^ Genia RLZ!!!
Otaku
-
no ja swojej tez bym nie przytulal...jest bardziej agresywna od mojego murinusa i nie mniej szybka....a to czy nie jest wcale grozna to mozna by polemizowac......to nie brachypelma tylko acanthoscuria........w dodatku L8....mam nadzieje ze ja znajdziesz.......wiem jak jest moja kobitka z ktora mieszkam tez sie boi i modli sie co rano zeby cos nie ucieklo..heheh...ejjj ale jak to Ci uciekla w nocy??? miales otwarte terra czy co??
-
co jak co proponuje wychowac kobiety :P
potrafia sie przyzwyczaic a nawet pokochac nasze 8mionogie pupilki :]
-
W końcu aLiCe coś o tym wie^^
Otaku
-
uff naszczescie moja dziewczyna sama ma 5 pajakow (a ja od niej uzaleznilem sie od pajakow) wiec nie mam takich scen..
Tomek W napisz czy sie znalazla.. ale pajak poza terra chyba dlugo nie przezyje? ( pare dni i wysuszy sie na wiór (
-
No wcale nie byłbym tego taki pewien. Jak MAjStROWI uciekł kędziorek, to żył poza terra 29 dni (REKORD POLSKI I OKOLIC o_O), potem MAjStEREK znalazł go (o ile dobrze pamiętam :P) gdzieś kło biurka na którym codziennie sumiennie robi lekcje^.^ (bua ha ha ha ha!!!)
Otaku
-
dobre z tymi lekcjami
-
acha i tak naprawdę to moja matka go znalazła i złapała(ona to nawet murinusa chce na ręce brać :P)
-
juz w to uwierze!!!!!! :P
(...ze majsterek grzecznie lekcje odrabia hehehehehe)
Uprawnienia umieszczania postów