Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: zafascynowanie pajakami

Mieszany widok

Re: zafascynowanie pajakami

Ja mojego BA kocham... Nie ma mowy o zadnym pozniejszym wykorzystywaniu w celach zarobkowych. To nie o to chodzi!

Mi sie wydaje, ze hodowla terrarystyczna tez jest od tego zeby rozmnozyc, i sprzedac, puscic w obieg, ale nie traktowac tego komercyjnie tylko zeby zafascynowac wieksza ilosc ludzi, co przekonuje tez ze dane stworzenia wbrew powszechnym twierdzeniom "nie sa zle". Mam nadzieje ze rozumiecie

Ja swojego pajaka koffam!! Można go tak samo traktować jak inne zwierzę(pies, kot). Ja uwielbiam z nim spać, ogladać TV i grać w warcaby(chociaż ostatnio to on wygrywa). A tak na serio. Jak ma sie za duzo pająków to brakuje czasu na zajmowanie sie wszystkimi. A jesli mozna mieć z tego zysk to czemu nie ( ja sie na to piszę).:]

Ja to mojego kotka traktuje jak kumpele bo jak jestem zły albo mi coś nie pasuje to przyłazi i mnie uspakaja nie wiem skąd wie ale wie dobrze.Pajączki dla mnie to jak narkotyk raczej hiehie )) masz jednego to się chce więcej tylko pare znam na wylot i bym ich nie oddał .Napewno coś do nich czuje bo szkoda mi było wymienić się i oddać dorosłego samca albopilosum ale pomyślałem że tak mu będzie lepiej jak wyjedzie w świat i troszku zaszaleje do tej pory napewno tam się gdzieś szwęda obraca laski i opowiada jak miał żarcia pod dostatkiem u GALNA .Ale jak określić to uczucie nie wiem

Mnie zawsze fascynowaly pajaki i jak siegam pamiecia, nie chcialem trzymac zadnych psow, kotow, chomikow i innych swinek morskich, tylko ptaszniki. Niestety, nie wiedzialem, gdzie dostac, a ceny, o ktorych slyszalem, dosc mnie odstraszaly (500zl).

Pajaki sa po prostu piekne, piekne w poruszaniu, bytowaniu, wygladzie. Ot co.

Galek86
    Guest

JA TAM PODTRZYMUJE SLOWA GALNa ON TO UJAL BARDZO DOBRZE!!!
    JA SAM JESTEM NIE DLUGO W TERRARYSTYCE ALE TE PIEKNE A SZCZEGOLNIE FASCYNUJACE PAJACZKI OGARNELY MOJE SERCE

x ray
    Guest

............ok ..........ale po co tak krzyczysz ?

Uprawnienia umieszczania postów