-
Re: Jedzonko po wylince?
Wydaje mi się, że powinno pisać się "szczękoczułki" , ale mogę się mylić :-)
-
tAKIEMU MALUCHOWI TO PO 5 DNIACH MOZNA DAć .. takim do 6 wylinki to ja po 3-4 dniach daje zarcie ... - najlepszy wskźnik czy jest juz wszystko gotowe do przyjęcia nowej ofiary jest zachowanie pajonka ... jezeli zamiast odrazu zaatakować namyśla sie albo ucieka to nalezy zarcie wyjąc i tyle :]
-
Dobra wielkie dzięki A co do szczękoczóleł NAZAR to zajrzyj se na tą stronke http://www.republika.pl/ptaszniki/ciala.html
-
Ralf przeciez zartowalem Sorki bylem po kilku piwkach
Pozdrawiam
Nazar
-
ok spoko:P Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje za pomoc.
-
Najlpiej podać mu larwe muchy podciętą od główki tak żeby się nie zakopała wtedy sam ją sobie zje. Niemartw się sam tym karmiłem swojego Ptasznika
-
ja mojej chromci po 4 wyl dałem żarło po 4 dniach bo mi jej żal było bo taki mały odwłoczek miałą. pająki same wiedzą kiedy mogą jeść, chyba krzywda jej sie niestała bo dalej żyje i je tego robaczka już 24 godziny, chociaż jest bardziej garesywna bo wyczesuje włoski o byle co, wcześniej nic takiego sie nie działo
-
Z Chromatopelmami tak bywa, ze im sa wieksze, tym agresywniejsze.....
-
Moja chromatopelma od 2 wyl byla agresywna i taka juz chyba pozostanie, ale jest juz sliczna teraz jest po 5/6 wyl
-
kiedys zostawiłem wieczorem 1/3 mącznika pająkowi(L3), jak rano wstałem zeby powyciągać resztki to pająk wcinał robala a obok lezała jego wylinka - więc niemiał zadnej przerwy od linienia do jedzenia, no ale to był wyjątek innym pająkom daje po 3-4 dniach
Uprawnienia umieszczania postów