Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Jedzonko po wylince?

Re: Jedzonko po wylince?

Wydaje mi się, że powinno pisać się "szczękoczułki" , ale mogę się mylić :-)

BakuBak
    Guest

tAKIEMU MALUCHOWI TO PO 5 DNIACH MOZNA DAć .. takim do 6 wylinki to ja po 3-4 dniach daje zarcie ... - najlepszy wskźnik czy jest juz wszystko gotowe do przyjęcia nowej ofiary jest zachowanie pajonka ... jezeli zamiast odrazu zaatakować namyśla sie albo ucieka to nalezy zarcie wyjąc i tyle :]

Dobra wielkie dzięki A co do szczękoczóleł NAZAR to zajrzyj se na tą stronke http://www.republika.pl/ptaszniki/ciala.html

Ralf przeciez zartowalem Sorki bylem po kilku piwkach

Pozdrawiam

Nazar

ok spoko:P Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje za pomoc.

Pazur
    Guest

Najlpiej podać mu larwe muchy podciętą od główki tak żeby się nie zakopała wtedy sam ją sobie zje. Niemartw się sam tym karmiłem swojego Ptasznika

ja mojej chromci po 4 wyl dałem żarło po 4 dniach bo mi jej żal było bo taki mały odwłoczek miałą. pająki same wiedzą kiedy mogą jeść, chyba krzywda jej sie niestała bo dalej żyje i je tego robaczka już 24 godziny, chociaż jest bardziej garesywna bo wyczesuje włoski o byle co, wcześniej nic takiego sie nie działo

Z Chromatopelmami tak bywa, ze im sa wieksze, tym agresywniejsze.....

Moja chromatopelma od 2 wyl byla agresywna i taka juz chyba pozostanie, ale jest juz sliczna teraz jest po 5/6 wyl

kiedys zostawiłem wieczorem 1/3 mącznika pająkowi(L3), jak rano wstałem zeby powyciągać resztki to pająk wcinał robala a obok lezała jego wylinka - więc niemiał zadnej przerwy od linienia do jedzenia, no ale to był wyjątek innym pająkom daje po 3-4 dniach

Uprawnienia umieszczania postów