Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Jedzonko po wylince?

Mieszany widok

Jedzonko po wylince?

Mija już prawie tydzień od kąd moja B.Smithi przeszła pierwszą wylinke umnie (L7/8). Więc mam pytanko jaki pokarm najlepiej podać pierwszy raz po diecie. Oczywiście nie podam jej jeszcze pokarmu poczekam koło tygodnia żeby szczękoczółki stały sie ciemniejsze Może mącznika podać jeszcze nie podawałem?

Re: Jedzonko po wylince?

Nie rozumiem pytania... podaj mu normalny pokarm, np. świerszcze albo mączniaki.

No fakt pytanie troche głupio sformuowane, lecz niewiedziałem jak inaczej spytać. A powiedz mi czy mam jeszcze poczekać z podaniem pokarmu? Czy po tygodniu od wylinku pajączek jest już dość twardy że niestanie mu sie krzywda podczas starcia z świerszczem?

Po tygodniu możesz śmiało dawać pokarm. Nawet, jeśli pająk nie zje go od razu, to po tygodniowym okresie szansa na to, że przykładowy świerszcz mógłby uszkodzić pająka jest niewielka.

Tydzień to wystarczający czas, jak nie bedzie chciał zaatakować to wyjmnij mu pokarm i podaj za 2 dni.

Pajak ma szczekoczolki????
    A co odo pytania to nie ma problemu. Po tygodniu wszystko juz jest okej i mozna spokojnia karmic
    Pozdrawiam

Nazar

Nazar - a co, nie ma ??

Te Nazar o co ci chodzi z tymi szczekoczolkami ??

Nazar - to zart ?
    jasne ze ptasznik ma szczekoczolki

Aaaaaa tak mi sie glupio napisalo)

Pozdrawiam

Nazar

Uprawnienia umieszczania postów