Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: co z wylinka?

Mieszany widok

co z wylinka?

witam wszystkich. mam juz od pol roku b. smithi. cialko ma dlugosc ok. 3,5-4 cm. przez ten caly czas kiedy jest u mnie powinien przejsc wylinke a nie wiem czemu nie przechodzi. dlatego powiedzcie mi czy z nim wszystko ok. pozdrawiam. slavo.

Re: co z wylinka?

pająk przejdzie wylinke kiedy bedzie na to czas on sam to kontroluje wiec nie masz sie czym martwic moj smiciak tez bardzo dlugo sie przygotowywuje do samej wylinki
    pozdrawiam!

Wszystko zalezy od temp, wilg ilosci pokarmu
    nie przejmuj sie ptasznik przejdzie wylinke, im starszy pajaczek tym rzadziej przechodzi wylinke

Atrax Robustus
    Guest

To calkowicie normalne. Zycze Ci, zebys mial tylko takie problemy w hodowli.

no w sumie to mam jeszcze jeden problem. na odwloku pojawila sie taka biala plama. nie wydaje mi sie ze to plesn bo nigdzie w terra jej nie mam. to cos tak jakby pajak wylysial. wiecie co to moze byc? pozdrowiam. slavo.

Pajak wyczesal sobie wloski z odwloka i ta "biala plama" to oskorek... Jak sie ta plama zrobi czarna, to znak, ze wylinka tuz tuz.

ja mialem u blondi takie coś ale dowiedzialem sie ze to nie pleśń
    wygląda to tak:

widać to tylko pod pewny kątem padania światla i jest biale taz niala lyso dupke

Uprawnienia umieszczania postów