-
Re: Fajny programik ...
Wypadaloby jeszcze dodac, ze autorem programu HCS (Herp Care Software) jest gosc kryjacy sie pod tajemnicza ksywa lotusE a sam program jest bardziej przeznaczony dla hodowcow wezy, gekonow ... itd. chociaz moze znalezc rowniez zastosowanie wsrod "pajeczarzy".
Dosyc pozytywnie wypowiadaja sie o programie uczestnicy forum Arachnoboard i SpiderTalk.
Strona, na ktorej wszystko jest opisane (glowna strona programu):
http://www.herpcaresoftware.com/index.php
-
Przydaje sie jak sie ma wieksza ilosc.... moim zdaniem na na dwa ....lub 4 zwierzatka to sie lekko nie opłaca no chyba ze ktos ma chodowle np.20 pajączków to co innego
-
dokładnie :]
ale w programie to pisze :] wiec dlatego strony nie podałem ....
hmm jest dla węrzy ale wsumie to bez rórznicy .. zdjęcie dodajesz jakie chcesz a info o karmieniu przyda sie .. tak i przypomnienie jak i baza danych pokarmów zjedzonych :] ........
mi ten program bardzo ułatwi bo juz ostatnio zapominam komu dać jeść a komu nie i daje wszystkim :P a teraz mam wszystko w bazie i mi przypomina : ]
-
toterz to napisałem w pierwszym poście .. ale nawet jak masz dwa to warto zainstalować :]
-
Bajer może fajny, ale czy nie wygodniej mieć koło terra papierowy kalendarz czy organizer do tego samego celu ??
-
ja sie mecze i probuje opanowac ten programik (a konkretnie, to nie wiem jak ustawic, zeby kiedy ma przypomniec O_o)
-
wypełniasz profil zwierzaka w polu odstępy ( feding intervals ) wpisujesz co ile dni ma być zwierzak karmiony a pierwszego dnia karmienia wypełniasz profil " co jadł "
-
ja mam 5 sztuk i mi wystarczy terraspis zainstalowalem tem nowy programik i nie wiem czy warto.Bo lubie pająki i opiekuje sie jak nalezy ale nie jestem maniakiem :P
-
A ja mam mózg, co może niektórych zdziwić i sam pamietam kiedy który jadł.
-
Frodo ma racje nie ma co sie piep.... z takimi bajerami. Wygodniejszy bedzie kawalek kartki kolo pajaczkow, albo pamiec
Pozdrawiam
Nazar
Uprawnienia umieszczania postów