-
Re: Fajny programik ...
Co powinien robić taki program?
Jakie elementy by się przydały w hodowli pająków?
Jeśli możecie to napiszcie Wasze oczekiwania dla takiego programu.
W niektórych sytuacjach papier nie wystarczy. Wydaje mi się, że baza danych o hodowanych pająkach może być bardzo przydatna. Ja mam pająka od hodowcy, który sam nie jest pewny, którą wylinkę przeszedł pająk, kiedy jadł przed sprzedażą itd. Chętnie poczytałbym o rozwoju mojego pająka, jak się rozwijał, czy był spokojny czy agresywny, czy miał jakieś problemy...
Piszę programy i jeżeli czas pozwoli to chętnie wezmę się za coś takiego. Już nawet pościągałem sobie różne fotki i miałem coś zacząć robić.
Wasze opinie bardzo by ułatwiły pisanie takiego programu - za obopólną korzyścią
Jeśli ktoś jeszcze pisze w Delphi to zapraszam do współpracy.
Kontakt: pirog@obywatel.pl; pirogandrzej@tlen.pl; gg5062019
-
mozna by tak ... obliczenia : wilgotność , potrzebna moc/czas pracy grzałki zarówki do osiagnięcia temperatury określonej
a reszta to tak jak w tym co zamieściłem .... więcej nie trzeba tylko zrobić to na polski
-
I tu niestety musze się z Frodem zgodzić nawet na kartce wylinek nie pisze chyba że samica lub samiec jest jusz duży to wtedy nawet napudełku/terra można napisać. Karminie: i tak karmie kiedy mam czas :-).
-
możliwość dodania zdjęć, przeliczarka z miar angielskich na polskie, auto obliczanie odstępu między wylinkami,
-
a mnie sie ten program teraz nie chce usunac O_o
Uprawnienia umieszczania postów