Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: ukaszenia

ukaszenia

jako ze hoduje ptaszory (jak i wy hehe) qmpela dala mi link do krotkich opisow ukaszen... ta ornata szczegolnie interesujaca :/

---
    Grammostola rosea: No visible symptoms

Pterinochilus murinus: Swelling and pain in several days

Poecilotheria fasciata:
    Severe pain, numbness, respitory difficulties and sometimes cardiac failure. Local or total paralysys of the bitten limb. The venom attacks neuromusculare and causes tetanus. These symptoms last for 1-2 days but can return after 2-4 weeks

Poecilotheria ornata:
    Similar to P. fasciata-bite but even more serious. Coma has occurred after a bite with a paralysis during 2 weeks. After a bite in the southern part of Sweden the bitten arm was so severely swollen that the doctors considered amputation.

Theraphosa blondi:
    Intensive pain, miscoloraion of the hand at the place of the bite. The pain lasted 1-2 days. The mechanical damage wasn’t too
    bad.

Re: ukaszenia

Opisy pochodza stad, jesli kogos to interesi:
    http://hem.spray.se/minax/

dzieki msk bo ja juz zapomnialam skad pochodza [lol]

heh, a ja chcę kupić p.ornata, może się jeszcze raz zastanowię.

czytajac dokladnie lekarze proponowali amputacje ale nie bylo nic o amputowaniu...
    wiec moze nie amputowali..

huh ja tez choruje na ornate.. ale nie w tym roku napewno poza tym nie wiem czy wogole bede miec tego diabla czy nie wystarcza mi fotki lub moze zdobede jakies wylinki :]

Uprawnienia umieszczania postów