Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: czy to mozliwe?

Re: czy to mozliwe?

bachus tak mozliwe ze narobi wszedzie nawet na kubek [lol]

chris ja dobrze dbam o siebie w pierwszej chwili myslalam ze to czekolada ale po zlizaniu kapnelam sie ze nie jadlam tamtego dnia czekolady a kubek byl swiezy tzn z nocnej sesji przed kompem z lykiem herbaty.. nie mam pojecia co to bylo na kubku ale smakowalo jak czekolada...
    jakby ktos kiedys probowal jak smakuje kupa ptasznika niech mi da znac czy byla slodka [lol]

nie no temat mamy genialny [lol]
    ale fakt jesli chodzi o zdolnosci do zalatwiania swych spraw pajaki maja talent
    i to nieziemski.... rekordy poczynai irminia i crawshayi... reszta jakos normalnie zostawia.. no jeszcze boehmei w kryjowce sufit zasrywa [lol]

ok ja tu pisu pisu gadu gadu a kolacja czeka..
    smacznego

no dobra a ja sie teraz doczepie
    po co zadajesz w temacie watku czy to mozliwe?? jak widziales to chyba mozliwe no nie?
    nie kapuje:/

mam pytanko wyda wam sie smieszne ale jak wyglada kupa? chodzi mi o kupy ptasznikow i scorpionow

gdybys przeczytal dokladnie co napisalem , to bys wiedzial czemu akurat taki a nie inny temat watku.

odchody ptaszników to białe "sosowate" kropeczki ;]

Kupa ptasznika wyglada jak kupa ptaszka..

no dzis znalazlem na szybie biala plamke wygladala jak kupa z twojego opisu czyli scorpoiny wala podobne kupale

Uprawnienia umieszczania postów