-
Re: czy to mozliwe?
A możliwe żeby narobiła na suficie terra?? bo pojawiło mi się tam nagle z dnia na dzień skupisko białych twardych jakby grudek, wygląda jakby ktoś nakapał korektorem.
-
-
Alice, cierpisz na koprofilie?
-
duzy nie jest tez tak ok 1,5 cm , w sumie ten swierszcz byl dosyc maly moze 1 cm.
a co sadzicie o karmieniu macznikami?? nie sa za dobra dieta dla pajakow??jak czesto mozna je dawac?
-
Hajdi mozesz podac swierszcza, tylko musi byc on mniejszy od ptasznika
-
maczniaki to postawa diety moich pajakow w zime.. czasem rzuce tez swierszcza ale nie stac mnie (u mnie 1zl/szt. !). a co do resztek to zaden nigdy nic nie zostawia....
-
jedna z moich albopilosek bardzo "sympatycznie" zajmuje sie świerszczami:]
z reguły po paru godzinkach terra wygląda tak, jakby ktoś włożył petarde w świerszcza i wysadził go w powietrze;] odnóża, skrzydełka, kawałki odwłoka itp itd sa rozrzucone po calutkim terrarium;]
-
Ptaszniki nadrzewne niestety zalatwiaja sie na sciankach terrariow i nic na to nie poradzimy. Na suficie takze, to dla nich zaden super wyczyn...
-
tak wiem ze musi byc mniejszy tylko w zoologicznym takiego nie ma!!!!
-
Hmm.. Z tego co widze po moich naziemnych paskudach, to one tez maja zamilowanie do malowniczego "kupkania".. Np. strzal z wysokości kory przez pol terrarium na scianke w wykonaniu duzej g.rosea
Uprawnienia umieszczania postów