-
Re: To sie nazywa miec farta! :)
GRATULACJE!!! No to teraz możesz uważać sie za pelnoprawnego tatusia skorpiona (a przynjamniej ojca chrzesnego^^ - GODFATHER)! W przyszłości też planuję sobie kupić 1 imperatorka. Skorpiony raczej mnie nie interesują i zostaję tylko w świecie pająków, ale chcę spróbować jak to jest mieć takiego milusińskiego w domku^.^
Otaku
PS
tylko mi tu mafi nie zakładaj:P
-
nie pozostaje nic innego jak przy takim szcześciu zagrac w jakąś gre liczbowa ....ponoć szczęścia chodzą parami.... powodzenia ,......acha propozycja pierwszej liczby "21"
-
Udalo mi sie dzisiaj zrobic fotke z tymi gowniarzami bez stresowania mamy, ktora pod wplywem stresu moglaby zaczac traktowac maluchy jako kotlety ... I tak pewnie nie uda mi sie upilnowac wszystkich, ale wolalbym, zeby jak najwiecej przezylo.
Gdzies czytalem, ze P. cavimanus nie za bardzo chca sie rozmnazac w niewoli.
-
Faktycznie masz szczescie...gratuluje
Zeby tylko ten rodzaj szczescia nie przelyl sie na zycie towarzyskie :>:>:>
Pozdrawiam.
-
jakie mają fajne oczka:-)
-
Wow! zdjęcie super no i gratulacje, zostałeś ojczymem
A mój kędziorek przeszedł 5wylinke w nocy i jest chyba o 1/3 większy =D
-
Zgadza się, cavimanusy nie rozmnażają się w niewoli tak łatwo jak imperatory, czy np. Euscorpiusy. Twoja samica prawdopodobnie pochodzi z odłowu.
Staraj się nie niepokoić ich za bardzo, zapewnij dużo kryjówek i jeżeli terrarium jest dość duże nie spiesz się z oddzielaniem młodych od matki. Jeśli są razem z nią to zwykle szybciej się rozwijają (sprawdzone) i łatwiej je karmić. Dajesz po prostu samicy w szczypce (najlepiej) martwego karaczana lub świerszcza, a młode razem z nią biorą się za posiłek
Sukcesów w odchowie
-
Uprawnienia umieszczania postów