Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: szukam fotki irminki :]

Mieszany widok

szukam fotki irminki :]

poszukuje fotki irminki mniej wiecej w takiej pozycji:
    http://www.vogelspinnenwelt.de/irmi.jpg
    ale gdzie wyraznie widac kolorki.... gdyby ktos z was dysponowal jakims fajnym linkiem albo z wlasnej kolekcji to bylabym zaje..scie wdzieczna..
    w sumie nie musi byc w tej pozycji... wazne by sie ladnie wydrukowalo i bylo widoczne to co ma byc

nie bedzie na zadnej stronie ani nic, do wykozystania jednorazowego, pozniej pewnie powiesze je sobie na scianie z samego uwielbienia do irminki...
    moja niestety jeszcze nie ma ladnego foto stad licze na pomoc innych google i tamtejsza wyszukiwarka grafiki niebardzo mi pomoglo

pozdro

Re: szukam fotki irminki :]

www.giantspiders.com - a tutaj ?

x ray
    Guest

...dodam jeszcze jeden link, piękne ujęcia z góry.....10 fotek http://www.tarantulas.ru/photo/Psalmopoeus_irminia.htm

dzieki znalazlam co chcialam dodatkowo jeszcze Snuk pomogl mi bardzo

fotki od R. Westa sa fajne, juz kiedys staralam sie je jakos zapisac, niestety kochany flash i tego nie wiem jak ominac

pozdro

Alice, a moze podeslac ci foty moich wlasnych, rodzonych irminii, roboinych wlasnymi, rodzonymi rekami? Po co skads sciagac... Mam i dorosle, i troche mlodsze... Ze znakiem firmowym "made by Awikularia". Nikt takich nie ma .

Awi Ty wiesz ze Twoje fotki zawsze nawet caly zbior :P

>fotki od R. Westa sa fajne, juz kiedys staralam sie je jakos zapisac, niestety kochany flash i tego nie wiem jak ominac

Propnuje zainstalowac jakiegos Painta (np: Paint Shop Pro), otworzyc strone z fotka, wcisnac Print Screen, w PSP wybieramy opcje edit, Paste as New Image, wycinamy tylko czesc z pajakiem i mamy fotke od Ricka - z tym ze nie najwyzszej jakosci ale zawsze to cos

Uprawnienia umieszczania postów