Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: czy pajaki moga lagodniec z wiekiem??

czy pajaki moga lagodniec z wiekiem??

pytam bo moja pulchra po 5 wyl. rzuca sie na wszystko co sie rusza czy moze jej to minac kiedys?

Re: czy pajaki moga lagodniec z wiekiem??

mogą łagodnieć, jak i agresywnieć :P

widocznie trafil Ci sie taki agresywny osobnik, chyba jej to nie minie :P

pac wspolczuje.. moja pulchra na szczescie jest jak baranek potulna. jest juz po 6 wyl i mam nadzieje ze taka zostanie do konca zycia...

ale za to moja emilia zrobila sie wersja agressive chyba po 5wyl. niby taki spokojny gatunek a boje sie jej dotknac...

a może poprostu jest głodny? :P ja teraz już od tygodnia nie mam świerszczy dla mojej kędziorki L9.. i jak porucham palcem w okolicy kryjówki to wyskakuje, bo ma nadzieję na żarcie.. albo jak jej podam patyka to go dziobie ;]

swięta prawda Majster wczoraj omało zawału nie dostałem jak przekładałem cancerides do większego boxu zawsze spokojna a jak przepchnąć ją chciałem patyczkiem to się obróciła i zaatakowała 4 świerszcze załatwiły sprawę przeszła spokojnie.Co prawda są gatunki "agresywne"ale pełny brzuszek robi z nich baranki stawiają się ale nie atakują trzeba im wedy porządnie dopiec aby zareagowały.

jest tak nazarty ze wiecej nie je, tylko zabije, troche potrzyma w gebie, zostawi, a potem i tak sie rzuca na wszystko

Uprawnienia umieszczania postów