Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: faunabox czy akwarium

Re: faunabox czy akwarium

Chris - nie tylko w hipermarketach... ja moj dostalam w sklepie zoologicznym :/
    ale coz do wyboru byl ten i podobny do mojego malego, pewnie z dobrze otwierana klapka, ale z rozowym kolorem pokrywy.. brrrrrrrrrr nienawidze rozowego [lol]

Ja wybieram faunabox ale...

... tylko na jakis czas. terrarium ma to cos czego nie ma "plastik" bardziej sie nadaje

heh, no to rzeczywiscie trudny wybor miedzy malowaniem pokrywy a modyfikacja zamykania, pewnie dokonalbym tego samego wyboru :P
    A kierownik zoologicznego zamawiajac takie boxy wykazal sie naprawde duza wyobraznia i zamilowaniem... ale do pieniedzy.. pewno liczyl na szybkie wymiany :P

Pozdrawiam

TO ZALEZY OD KASY!

Jak jestes bogaty i masz gotowke to BIERZ TERRARIUm. jesli narazie troche skaop u Ciebie z hajsem, to zostaje.. FAUNABOX`ix! Make money money make!

niekoniecznie TO ZALEZY OD KASY!

heh sa i do zdobycia terra dla ptasznikow od 20 zl w zwyz :P czyli niewiele wiecej niz duzy faunabox :P wiec nei zmylaj przeciwnika... yyyy znaczy znajomego po fachu :P

Terra są tanie u znajomych szlarzy, w sklepach ceny to masakra (dla ludzi siedzących w terrarystyce), a faunaboksa urzywam do trzymania świerszczy.

w kato sa szklane terra po 30 zeta w sklepie :P
    znaczy jutro znow beda bo ostatnio je wywialo...
    ja sie niestety nie zalapie

ALICE...

Powiedz mi tylko gdzie.... utopia.... dalbym nawet 30 zt za takie terraium... ale pewnie masz na mysli malutkie i bez specjalnych otworow wentylacyjnych..... Tak? Gdzie to widzialas? Mooof prosze...

Uprawnienia umieszczania postów