ja bym chcial zeby moj pajak sie nie zakopywal :P
zadko kiedy widuje mojego kedziora
farciaz z ciebie :P
ja bym chcial zeby moj pajak sie nie zakopywal :P
zadko kiedy widuje mojego kedziora
farciaz z ciebie :P
Poczekajcie jeszcze pare dni , pajak wylinieje i zachce mu sie zakopac to kolega rdz da posta"Czemu mi sie zakopal moj Kedziezawy?" :P a potem w terra splesnieje mu kokos :P
właśnie i jeszcze do tego, po wszystkim bedzie oczywiscie głupi komentarz Frodo.
Dobra, dobra Możecie zamknąć tego posta!
Zgadzam się z powyższym postem Alicji.
Faktycznie mógłbym siedzieć nad moim problemem po kilka godzin lub mniej, lub dłużej. Ale po co?!
Jak widzę, że "takie bezsensowne"posty pokazują sie na FORUM to dlaczego by nie skorzystać?! (zapewne odpowiecie mi "bo jest wiele takich jak ja"niedoinformowanych")
A korzystam dlatego bo w "ekspresowym" tempie otrzymam jakąś odpowiedź (czasem mądrą a czasem w stylu "to już było")
Co do twojej "kobiecości" Alicjo to nic nie mam , natomiast co do kilku sugestii tak.
Nie każdy ma od zaraz znajomych, którzy hodują ptaszniki, (owszem mam na GG: Rammstein1 ale ma status: "Nie wiem kiedy wrócę. Jestem chory.. ((("
dlatego mu nie przeszkadzałem ).
Co do "śmietnika" na forum - TO JEST FORUM A NIE BIBLIOTEKA.
ALBO LEPIEJ NIE ZAMYKAJCIE TEGO POSTA przyda sie "NOWYM" żeby nie popełniali takiego samego jak ja BŁĘDU!!!
I z góry chciałbym podziękować za wszystkie pouczenia ("...nikt nikogo nie karci tylko poucza..." [x ray] ) i odpowiedzi (za te dobre i za te mniej przyjemne).
Następnym razem poczekam, przemyślę, poszukam w archiwum zanim wystawię POSTA ( nie licząc tego )
Pozdrawiam
rdz (Rafał)
"Są rzeczy niemożliwe, tylko mało prawdopodobne..."