Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Avicularia metallica

Mieszany widok

Avicularia metallica

Witam od pewnego czasu czekam na wylinke mojej boehmei przychodze dzisiaj ze szkołypatrze boehmei taka jaka była a avicularia ma nowy garniturek i tutaj mam pytanie czy acicularie mają jakieś oznaki że będą miały wylinke tak jak np. czarny odwłok u innych ptaszników czarny odwłok że są wolne to wiem btw. wszyscy pisali że jej odrośnie noga po wyl. a tu du... nie zdążyła się zregenerować myśle że po następnej wylince będziew prawie jak nowa

Re: Avicularia metallica

moja avi metallica cała ciemnieje

noga regeneruje sie od 3 wylinek z wzwyz
    przynajmniej tak slyszalem

Avicularia przed wylinka troche matowieja i traca kolorki, niektore sie blyszcza. I to tylko w mlodym wieku, potem trzeba sie zdac na "nosa". Ale nie jest to tak bardzo widoczne jak u np. Brachypelm.

U mojego Phormictopusa canceridesa utracona noga została zregenerowana juz po 1 wylince. Po 2 w ogóle nie widać, że kiedyś nie miał nogi. Nie martw się. Noga Twojego pająka z pewnością prędzej czy później odrośnie.

Widocznie stracila odnoze krotko przed wylinka. To nie jest tak, ze pajak traci noge, na drugi dzien linieje i ma nowa konczyne. Na regeneracje tez trzeba czasu...

Wiem że na regeneracje trzeba czekać dlatego napisałem że niezdążyła jej sobie zregenerować btw. moja boehmei przed chwilą zmieniła garniturek

Gratulacje!!!!!! Pewnie miałeś wkrętke jak linieje

nie było mnie jak liniał przygotowywał sobie łóżeczko zaraz przed linieniem ale z niego teraz mały i piękny potworek L8

Zapomniałem dodać na 90% chłopczyk

Uprawnienia umieszczania postów