-
Re: ktorego wybrac (geniculata vs boehmei)
Ja jak mam taki problem to z reguly kupuje oba :>> Od dzis mam o 4 wiecej
-
moja geniculata po 9 wylince /samica/ jest strasznie zwariowana, bardzo szybka i rzuca sie zaciekle na wszystko co sie pojawia w terra. ale jak zaczniesz od geniculaty powiedzmy /l5 to bedzie wszystko spoko.
-
Mozna sie do mnie odezwac, pewnie... Mozna tez do mnie przyjsc.... Nie gryze (jak dotychczas). Plus dla A. geniculata jest taki, ze szybko rosnie, o wiele szybciej niz B. boehmei.
-
Jezeli to Twoj drugi ptasznik to tez polecilbym geniculate. Przynajmniej potrafi sie stawiac jak jej cos nie pasuje. Wiecej przy niej nabierzesz doswiadczenia niz przy boehmei.
-
Jak juz mowiono, boehmei to jedne z wolniej rosnacych ptasznikow. Mimo wszystko mi sie podobaja te pajaki. Geniculata jest mimo wszystko pokazniejsza.
Najlepiej zamknij oczy i losuj, bo czego bys nie wylosowal, byloby dobrze.
-
-
Hmm mysle ze kazdy bedzie Ci polecal to co ma wiec lepiej bedzie jak sam zdecydujesz. Ja mam geniculate i polecam ja
-
Najlepiej będzie jezeli sam zdecydujesz oba pajaczki są super.
poczytaj dokladnie opisy i wybierz ktoregos
Ja jestem za A. geniculata :P
-
Posiadam i A.geniculata i B.Boehmei i powiem tyle ,ten i ten gatunek jest sliczny i polecam obydwa natomiast napewno agresywniejsza jest A.geniculata.Musisz wybrac sam .pozdrawiam
-
dziękuje @ll za odpowiedzi
zdecydowałem się na geniculate ... chociaz ojciec powiedzial ze jak to cos co mam teraz w pudeleczku po swierszczu ( kedzierzawy L3 ) bedzie takie ogromne jak na filmiku ( filmik ojcu pokazałem jak pajak atakuje mysze... ) to bedzie sie bal wejsc do mnie do pokoju.
Uprawnienia umieszczania postów