Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Avi ma problemy z chodzeniem po ściankach

Avi ma problemy z chodzeniem po ściankach

od przed chwilą mam A.metallice 3wyl. jest w plastikowym pojemniczku (coś al'a prubówka) wchodzi na ścianke przejdzie sie 2-3cm i spada na dół, coś jej jest, czy jest to spowodowane tym że to głodki plastic??<--w to wątpie. Wilgotność jest ok

rdz
    Guest

Re: Avi ma problemy z chodzeniem po ściankach

Ja mam swojego pajączka w pudełku po kliszy i jeszcze nie zauważyłem zeby się wspinał. Jeśli jednak się wspina to nie najlepiej bo jeszcze przyzwyczaii się do tego i jak będzie starszy może sobie uszkodzić odwłok. A to równa się w 90% z śmiercią

Pozdrawiam

eh tylko zauważ że ty mas zkędziora który raczej jest pająkkiem naziemnym (niektórzy twierdzą że pseudo-podziemnym ;] ) a pająk nokega to ptasznik nadrzewny więc łażenie po ścianach ma "w krwi" , a co do tego ptaszorka to moze musi się przyzwyczaic do powierzchni albo cos bo u mnie Irminie tez na początku wspinaczki zaliczyła kilka gleb ale teraz zasuwa popo ścianach (jeżeli nie siedzi w gnieździe ) ja zawodowy alpinista

może jak oblepi sobie wszystko pajęczyną to bedzie jej sie lepiej chodziło, jak narazie z 5 nitek ulepiła:-)

Atrax Robustus
    Guest

Wszystko jest w porzadku. Sam napisales, ze pajaka masz "od przed chwila". Daj mu sie przyzwyczaic do nowej sytuacji. Moja regalis nie od razu stala sie alpinista

_INVISIBLE_
    Guest

Moze ma za mokre sciany i dlatego tak sie slizga,ale mimo wrzystko daj sie mu przyzwyczaic

redknee
    Guest

nokeg ona u mnie tez zawsze (prawie) spadala ze scianki, chyba ze zrobila duzo pajeczynki to bylo spoko ...nie martw sie

jak narazie siedzi na zoli:-) pół na ściance, poł na ziemi

Może musi sobie wyczyścić odnóża (pazurki albo coś), moja irminia zjeżdżała ze ścian terra, a jak się wyczyściła (zabawny widok, jak obgryzanie paznokci :P ) to widziałem ją nawet zasuwającą po suficie :PPP

Uprawnienia umieszczania postów