Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Atlas pajaków

Mieszany widok

Atlas pajaków

Witam. Jest moze wydany jakis atlas pajakow?? Nie mowie tu a broszurce z 10 gatunkami tylko porzadnie zrobione cudenko :P A nastepne pytanie - jak jest wedlug was najlepsza ksiazka o prasznikach - najlepiej po polsku ??

Re: Atlas pajaków

Ja pierwszą swoją wiedze czerpałem z "Pająki ptaszniki" Cieślaka i ta jest najlepsza według mie

Moze zdecyduj sie na jakim dziale o tym piszesz.. Od kilku miesiecy szukam jakiejs ksiazki wartosciowej, ale nic z tego. Jedyne co widzialem na rynku to encyklopedia terrarystyki, kniga Cieslaka i przewodnik po pajakach Polski (taki maly i chudy za 15PLN) Chyba musze sie szarpnac na cos z zagramanicy..

Warus jak chcesz to wpadnij do mnie pokaze Ci encyklopedie terrarystyki. A oprocz tego zobacz na ksiazki A. Budziszewskiego i P. Cieślaka, ich ksiazki sa w miare dobrze zrobione
    Jezeli chcesz to ksiazke Cieślaka mam w formacie .pdf - moge Ci podeslac :>

RAMMSTEIN!, TY PIRACIE!! a fe..

ciiiiicho :>
    przypadkiem znalazlem to pewnego dnia w mojej skrzynce mailowej, oczywiscie niebawem to "usune" :>:>:> :P

Hej RAMMSTEIN, ja też bym prosił, jeśli można.

jasne...
    podaj maila
    ale odezwij sie na gg - 6238957

Spoko spoko - ale co do atlasu - juz nie musi byc polski ale chociaz angielski :P Chodzi mi o zdjecia (moga byc tez opisy) duuuuuzej ilosci ptasznikow. Mam smaki na takie cos ale nie wiem czy istnieje :P

Ludziki, dajcie panu Cieslakowi zarobic, to tylko 15PLN - moze wtedy cos jeszcze napisze? A pdf'a tez mam :P... ale razem z ksiazka wlasciwa

Uprawnienia umieszczania postów