-
Re: Do hodujących dużą liczbę pająków
Sam sobie wyslij, wyrazilem tylko moje zdanie, ze mi sie takie cos nie podoba. Galn - znaczy sie ze co, jak bedzie w duzym terra to wylysieje <hahaha>, jakas omkła teoria. U mnie w terra maja sie dobrze, nie lysieja, jedza normalnie, nie maja problemow z lapaniem, przeciez jak wrzucisz swierszcza to on tez sie rusza a nie czeka az pajonk do niego podejdzie.
-
ja mam małe pytanko bo niechce otwierać nowego tematu. Czy wszsyscy którzy trzymają pająki w terrariach szklanych oświetlają je czy nie
-
-
ja małe ptaszniki trzymam w małych przezroczystych pojemniczkach np na mocz lub takie inne malutkie jakies... Te wieksze juz w faunaboxach no a dorosle w terrariach ładniuskich szklanych na ptaszniki mam zrobiona w pokoju specjalna polke dla nich.
-
Ja tez nie mam oswietlonych ani dogrzewanych terrariow.
-
a jaka masz temp w pokoju Awi??
-
-
To sie nie dziwie...
25 stopni to nawet w ogrzewanym inkubatorze nie moge uzyskac Ech to...C.O.
-
Powiększam hodowlę, powiększam ale "maximum capacity" jest nieprzekraczalna i ograniczona rozmiarami konta. Myśle o pewnych innych ruchach, ale mam jeszcze czas i miejsce na kilka pająków. Potem pomyśle [hmm, czy ja tak naprawdę potrzebuję łóżko w pokoju - ale byłoby miejsca ) ]
GALN-> wszystkie terraria robię sam. Jak ktoś chce podeśle foty na maila (czy ja już tego dzisiaj nie pisałem, może mi posta wywalono, bo bzdury jakieś popisałem ?!)
Ogrzewam żarówkami, nie doświetlam. Temperatura mi wariuje w pokoju, jak nie napalę w piecu to mi się szybko wychładza - to dlatego.
-
kąta miało być, bosh jeszcze błędy ortograficzne na stare lata...
Uprawnienia umieszczania postów