Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: Do hodujących dużą liczbę pająków

Re: Do hodujących dużą liczbę pająków

Frodo wyślij do R. Westa maila treści, że jest lamerem, bo nie trzyma pająków w dużych terrariach - może mu się coś odmieni ;-) A a'propos faunaboxów: są przecież przeróżnej wielkości. Można dostać nawet takie wysokości 40cm i więcej. Ja np. trzymam P.fasciatę w faunaboxie... pająk ma 3,5 cm ciała. Faunabox ma wymiary 30x15h30 cm i jak na razie w zupełności mu wystarcza, tym niemniej planuję przenieść pająka do terrarium szklanego o wysokości 45cm i podstawie 20x25, a miejsce rzeczonej fasciaty zajmie w faunaboxie P.irminia

jesli ktos ma fotki takich duzych hodowli to prosze o dolaczenie

small
    Guest

> jesli ktos ma fotki takich duzych hodowli to prosze o
    > dolaczenie

http://www.arachnoboards.com/ab/show...5&pagenumber=1

a ja trzymam wszyskie moje pajączki w barku zamiast piwa Barek jest ogrzany w różnych pojemnikach ,do przypraw ,do mąki cukru czworokątne sześciokątne od koloru do wyboru przynoszę ze sklepu jak mi nie schodzą ,tak jak Awi napisała jak moje pajączki dorosną kupię im na gwiazdkę po terrarium z prawdziwego zdarzenia
    nie wyobrażam sobie jak bym miał im teraz z osobna terra zakładać nie wiem ile ich mam teraz bo nie liczyłem ostanio ale takim 1-7 wylinka fundować terra to bezsens bo się biedaczki pogubią .Byłem ostanio na oględzinach pająka którego sprzedałem znajomy poprosił mnie żebym zerknoł na niego bo jest jakiś dziwny pojechałem i okazało się że jest trzymany w terra 25szer 40dł 25 wys był cały łysy doradziłem mu go przenieść do pojemnika 10 na 10 pajączek 6 wyl moim zdaniem pająki najlepiej trzymać w pojemnikach dostosowanych do ich wielkości jest im lepiej wtedy i nikt mi nie powie że nie mam racji .

A to mój narożniczek - zamiast szafy. Stelaż stalowy prosty przykręcony do ściany, na nim stoją na półkach terraria. Jest jeszcze duże terra w drugim końcu. Jest tam cambridgei i... mysz.

Jeżeli jesteś estetą. Hodowcy wystarczy plastikowe pudełko. A po co komu ładne terraria w piwnicy?

dzieki za link i foto. (kiedys bede takie mial

Ja mam w pokoju... Jakbym miala w piwnicy, pewnie sie bym nie wysilala :P Krzdab, widze ze powiekszasz hodowle

Ja do piwnicy mam zamiar przenieść małą hodowle świerszy, bo w nocy myśle że @#%$#^%#%$^%$ z nimi zrobie. Teraz mam same małe, a ich dużi rodzice urzyżniają torf w terra :-).
    Pajączki wole mieć na widoku "pańskie oko konia tuczy".

krzdab2150 te wysokie terra na szafie to kupione czy robiłeś ? Jaka cena .

Uprawnienia umieszczania postów