-
Re: Smithi Vs Albopilosa
Jak widac ciezki wybor...jestem dobrej mysli i mam nadzieje ptasznikowi bedzie u mnie spox a matka nie wyp...i mnie z domu z nowym przyjacielem) Pozdrowienia dla wszystkich i dzieki za odpowiedzi...jesli cos jeszcze przyjdzie wam do glowy z checia was "poslucham" T
-
to czy wezmiesz smithi czy kedziora, to juz kwestia gustu - ja wzialem smithi, bo ladniejszy. a vaganasa tez chcialem, ale poczytalem opis i podziekowalem.
-
ja zaczalem od smithi, potem doszlo kilka innych (m.in vagans), a niedawno kupilem albopilose )
-
I znowu doszedl kolejny kierownik zamieszania ,ktory bedzie zapychal forum co dwa dni idiotycznymi pytaniami.Od razu mowie Maso czy jak tam sie wabisz,poczytaj sobie FAQ i oszczedz nerwy forumowiczom.To tak na przyszlosc,a na razie zycze udanego zakupu.
-
ja bym wybral smithiego jest ladniejszy i jest spokojny jak albopilosum a czasami sie nawet ruszy jak mu sie zachce nie to co albopilosum i calkowicie zgadzam sie z Frodo (ale nie chce byc niegrzeczny)
-
Witam.
Ja też jakiś czas temu stałem przed zakupem pajora. Gdy powiedziałem sprzedawcy, że chcę smithiego, to niemalże z oburzeniem spytał:
"Dlaczego?? Przecież smithi to jest najbrzydszy pająk!".
Nie powiedział, dlaczego tak uważał, ale w tym momencie nie miał smithasków a jedynie albopilosy. Więc... sami się domyślcie.
Plus jedynie taki, że facet nie miał cen jak w zoologach przystało. No i sprawiał wrażenie, że wie o czym mówi.
Choć z moim zerowym (na razie) doświadczeniem to niewiele trzeba wiedzieć, żeby być bardziej zorientowanym ode mnie. :]
-
Masa, mieszkasz we Wroclawiu, a w tym miescie jest mnostwo ludzi zajmujacych sie pajakami. Umow sie z kims kto ma wszystkie trzy (dorosle) gatunki, obejrzyj i sie zdecyduj.
Pozdrawiam.
-
-
Coz, ja kupilam niedawno Megaphobema robustum, mial byc samiec. Dzisiaj wylinial i okazal sie samiczka. Tak wiec zamiast pary, mam dwie samiczki tego gatunku .
Uprawnienia umieszczania postów