-
Smithi Vs Albopilosa
Niedlugo zawita u mnie ptasznik jednak nie wiem ktory jest mniej agresywny. Chcialbym wybrac miedzy Smithi a Albopilosa.Sprzedawca chcial mi sprzedac B.Vagansa i szczerze mowiac mam metlik w głowie.Czy ktos moze mi cos doradzic??Z gory uprzejmie dziekuje
-
Re: Smithi Vs Albopilosa
hmm... vaganse sa uwazane za agresywne (chociaz moj osobnik narazie sie do tego nie rwie:]) a jesli chcesz wybieraz pomiedzy smithim, a albopilosum, to ja bym wybral smithiego. Moim zdaniem jest bardziej atrakcyjnie ubarwiony i nie kopie tyle .
Pozdrawiam
-
ja równiez polecam B.smithi gatunek ładnie ubarwiony i spokojny.
B. albopilosum tez jest fajny - rzecz gustu ))
-
dzieki za taki szybki odzew....) najpier osobiscie wybiore sie do hodowcy i tam sobie popatrze na nie.Dziwi mnie to ze o Smithi mowil sprzedawca ze sa glupie??nie rozumiem o co mu chodzilo.....
-
moze mowiac "glupie" mial na mysli niefajne?
Pozdrawiam
-
może o niezrównoważone mu chodziło kup sobie Smithi a za tydzień Albopilosum i będziesz zadowolony na tym się nie skończy bo to wciąga , dziwne że jeszcze w telewizji nie mówili o internautach uzalerznionych od pająków
-
Kup sobie wszystkie 3. Jak sobie nie bedziesz z ktoryms radzil to najwyzej sprzedasz (vaganse sa zazwyczaj bardziej pobudliwe).
-
smithi są fajowe(sprawdź załącznik!!!)- ja bardzo lubię i polecam !!!
-
-
heheh
Jak kazdy napisze: "polecam vagansa" itd. to sie tu zrobi niezle zamieszanie. Unikajmy tego.
Uprawnienia umieszczania postów