Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Zjadł wylinkę ?

Mieszany widok

Zjadł wylinkę ?

pisałem ostanio o moim jednym smithi nie przechodził 2 wylinki przez dwa miesiące jego "brat" w tym samym czasie przeszedł 2 i dzisiaj patrzę a tu nowy pająk nareszcie przeszedł wylinkę ale ją zjadł i jestem pewny na 100% bo jej w kodaku nie ma ,nigdzie się nie zawieruszyła itp.Czy możliwe że pająk po 2 miesiącach niejedzenia (1 wylinka) był tak głodny po wylince że ją zjadł.Co prawda martwą pinkę zjedzą ale nie słyszałem o pająku zjadającym wylinkę u gadów tak bywa bo czytałem.

Re: Zjadł wylinkę ?

A jesteś pewny, że przechodził tą wylinkę ? Szczerze mówiąc, jeszcze nie słyszałem żeby pająk zjadł wylinkę. Ale w sumie, jeśli to była jego druga wylinka, to ona jest malutak, mógł ją gdzieś zakopać, mogła się pokruszyć, może dlatego jej nie znalazłeś.

Właśnie - wylinka może jest pod ziemią.
    Swoją drogą to moj hercules raz rozszarpał wylinkę - została tylko jedna pomietolona noga. Resztę "wbudował" w korytarz.

nie zakopał właśnie napisałem że itp w kodaku ma mocno ubite podłoże o równej konsystencji nie naruszone nawet cenki nie ma zauważył bym a pająk większy jest i eraz ma kropkę tę czarną taką wyrażną na pupie

Atrax Robustus
    Guest

Jezeli tej wylinki naprawde nigdzie nie ma i naprawde nie zostala nigdzie wbudowana, to wszystko jest mozliwe.

Moja lividum wbudowuje wylinke w korytarzyk.

bart1990ek
    Guest

A moze on jest tuz przed wylinka, jak mowisz, ze teraz jego plamka na odwloku jest bardziej intensywna??

gdy mój smithi linial to po zrzuceny siedzil na wylince więc mu ja zabralem i za 15-20 min gdzieś na forum przeczytalem ze jakiś gość napisal : heehehe mój smithi wylinal i teraz zajada skórke :P odpowiedz sama sie narzuca na pytane :P

bart źle mnie zrozumiałeś miał szklistą plamkę a teraz ma bardziej intensywną czyli wyraźną włochatą wiem jak pajączki po wylince wyglądają mam ich troszkę co chwila któryś ją przechodzi .Jest 100% po wylince i wylinki nie ma pajączek spokojny nie kopacz Jak jej nie zjadł to jedynie zachodzi możliwość ze Piotrw126 ją wyciągnoł heheheehehehe

Ptaszniki tez zjadaja wylinki.Czytałem gdzieś że taka wylinka dostarcza pająkowi dużo wartości odrzywczych.

walter
    Guest

Moja avi np. po wylince za cholere nie dala jej sobie zabrac a po kilku dniach zauwazylem, ze ja zjada ... zjadla ja kompletnie, pomimo ze wokol niej krecily sie dwa swierszcze.
    Czesto czytalem o zjadaniu wylinek przez pajaki ale uwierzylem dopiero jak zobaczylem na wlasne oczy.

Uprawnienia umieszczania postów