Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: kedziezawiec nie je

sp0k
    Guest

kedziezawiec nie je

mam pytanie bo moj kedziezawiec nie je NIC juz ponad miesiac po wylince a gdy macznik ktorym go karmie zazwyczaj wchodzi na niego to on nic nie robi ... nie atakuje go ani nic tylko spokojnie siedzi z macznikiem na sobie ... Co sie z nim dzieje ??

sp0k
    Guest

Re: kedziezawiec nie je

aha i co do tego posta to mozliwe jest ze kedziezawiec np przejdzie wylinke po wylince bez zadnego jedzenia miedzy tymi wylinkami ??

nie, nie przejdzie wylinki nic nie jedzac.
    Sprobuj podac mu cos innego do jedzenia, jezeli nie chce jesc maczniaków, daj mu swierszcza

Przeczytałem gdzieś, że pająki potrafią nie jeść nawet... dwa lata!
    To już chyba szczyt lenistwa

sp0k
    Guest

RAMMSTEIN1 ale on caly czas siedzi w kryjowce przy sciance i nic sie nie rusza !! A jak zdejme mu kryjowke to i tak siedzi przy tej sciance!! Ja juz nie wiem co z nim zrobic !!

Podnieś mu temp. i wrzuc mu swierszcza na noc, jezeli rano swierszcz będzie zywy to wyciagnij i sprobuj za pare dni.

Może to głupie, ale zadam PODSTAWOWE pytanie: CZY JESTEŚ PEWIEN, ŻE TEN PAJĄK ŻYJE!? Jeśli tak, to zastosuj się do rad moim przedmówców))

Otaku

sp0k
    Guest

ale ten swierszcz jest wiekszy od pajaka ?? to wzucic mu i tak ??

a po ktorej wylince jest Twoj ptasznik ?

jezeli swierszcz jest wiekszy to w zoologach sa dostepne mniejsze swierszcze.

sp0k
    Guest

L5 a teraz zauwazylem ze jak lezy przy tej sciance to lezy na ciele a wszystkie te odnzuza przednie ma polozone na sciance !! Marnie mi to niestety wyglada Co mam robic ??

Uprawnienia umieszczania postów