-
kedziezawiec nie je
mam pytanie bo moj kedziezawiec nie je NIC juz ponad miesiac po wylince a gdy macznik ktorym go karmie zazwyczaj wchodzi na niego to on nic nie robi ... nie atakuje go ani nic tylko spokojnie siedzi z macznikiem na sobie ... Co sie z nim dzieje ??
-
Re: kedziezawiec nie je
aha i co do tego posta to mozliwe jest ze kedziezawiec np przejdzie wylinke po wylince bez zadnego jedzenia miedzy tymi wylinkami ??
-
nie, nie przejdzie wylinki nic nie jedzac.
Sprobuj podac mu cos innego do jedzenia, jezeli nie chce jesc maczniaków, daj mu swierszcza
-
Przeczytałem gdzieś, że pająki potrafią nie jeść nawet... dwa lata!
To już chyba szczyt lenistwa
-
RAMMSTEIN1 ale on caly czas siedzi w kryjowce przy sciance i nic sie nie rusza !! A jak zdejme mu kryjowke to i tak siedzi przy tej sciance!! Ja juz nie wiem co z nim zrobic !!
-
Podnieś mu temp. i wrzuc mu swierszcza na noc, jezeli rano swierszcz będzie zywy to wyciagnij i sprobuj za pare dni.
-
Może to głupie, ale zadam PODSTAWOWE pytanie: CZY JESTEŚ PEWIEN, ŻE TEN PAJĄK ŻYJE!? Jeśli tak, to zastosuj się do rad moim przedmówców))
Otaku
-
ale ten swierszcz jest wiekszy od pajaka ?? to wzucic mu i tak ??
-
a po ktorej wylince jest Twoj ptasznik ?
jezeli swierszcz jest wiekszy to w zoologach sa dostepne mniejsze swierszcze.
-
L5 a teraz zauwazylem ze jak lezy przy tej sciance to lezy na ciele a wszystkie te odnzuza przednie ma polozone na sciance !! Marnie mi to niestety wyglada Co mam robic ??
Uprawnienia umieszczania postów