-
Re: Ulubione portawy pajączków :)
Tak ale zauwazcie ze wyglodnialy czlowiek tez wtraci wszystko co mu sie podstawi.
Oczywiscie mowie tu o sytuacji extremalnej. O niejedzeniu przez tydzien a nawet 2.
Troche jestesmy podobni nawet z naszymi kubkami smakowymi nie??
Pozdrawiam
Nazar
-
A więc twierdzicie że pająkowi obojętne jak smakuje ofiara i że to czy zaatakuje on pokarm zależy tylko od okoliczności? Ja jednak mysle (chociaz jestem newbie) ze pająkom jedna potrawa smakuje lepiej od drugiej Możliwe że tylko mi się wydaje, a więc prosze o więcej opinii osób znających się na żeczy.
-
Aha. To juz wiem czemu moj gigas atakowal muche, macal ja nogami a potem ja puszczal. Nie wiedzialem o co mu chodzi, ale widac ze w ten sposob badal co to jest
-
ale nalezy dodac, ze nogoglaszczki posiadają tylko zmysl dodtyku.
-
Cóż... mój kędziorek to niejadek :P - czasem wrąbie świerszcza, a jak mu podsuwam mączniaka to może na niego nadepnąć i i tak go nie ruszy ^.^ Niestety jest jeszcze dośc mały (L6 - L7) i pownien wciąga często i dużo, a tu zonk!
Otaku
-
hehe Wybredne te pajączki masz jak beda głodne to wszystko zjedzo sa wybredne bo maja jedzonka pod dostatkiem zrób im przerwe i daj im pokarm którego nie lubia moze zadziała
to jest moja opinia
-
Gonzaj taka sytuacja zaistania u mojego kumpla, a nie u mnie wiec nie wiem na ile to jest prawda
-
Czy jest sens glodzic zwierzaka tylko po to zeby czyjas teorie udowadniac? chyba nieee...
Pozdrawiam
-
A kto tu głodzi pająki Chriss?
-
Napisałem ,, PRZERWA ,, a to jest cos innego niz głodzienie zgadza sie ???
Jego kumpel zrobi jak bedzie chciał.... a propozycje zawsze mozna dac ..
Pozdrawiam !!
Uprawnienia umieszczania postów