Zarejstrowałem się na tym forum dość dawno. Od dłuższego czasu nie wypowiadam się w postach bo 90% z nich to rzyczy typu "Pająk leży na plecach! Nie żyje?".
Widzę, że Ci co mają cierpliwość na wypowiadanie się są krytykowani przez wszystko i wszystkich, że są "żałośni" itp, itd.

Nawet nie chce mi się tych dwóch dyskusji czytać bo nie mam cierpliwości do tego. Awi chciała pogadać o autorytetach (a nie o ludziach typu Rick West - 300 pająków w piwnicy, każdy w pudełku 10x10x10cm) a Wy mówicie, że jest żałosna itp itd.
Nie bronie Jej, ale Wy - jeśli nie macie nic sensownego do powidzenia to NIE PISZCZIE!!!
Zostawcie temat dla ludzi, którzy chcą się czegoś dowiedzieć i cos powiedzieć.

Dawno temu na forum był Ktoś: Pablos. Jako jeden z niewielu otwierał dyskusje na bardziej naukowe tematy niż "L4 albopilosum - jaka wielkość".
W Jego dyskusjach można się było czegoś dowiedzieć ale banda pseudoterrarystów zaczęła go obrażać ... "co za pierdoły nam tu pisze!!!".
No jako jeden z niewielu pisał ciekawie - powinniście brać z niego przykład a Wy się tylko obrażacie!!!

Ludzie - ja też mam dość i ide w jego mądre ślady. Forum - żegnaj!!!

Prosze bardzo - jestem żałosny? Oczekuję waszych "kompelmentów" bo tylko na to Was stać.

PS. To tyczy się tylko tych "miłych" terrarystów - jeśli kogoś z poza tej grupy uraziłem bardzo przepraszam.