Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 69

Wątek: Prace naukowe

Re: Prace naukowe

w słowach "nie znacie zycia " jest wiele chamstwa to chyba było jasne stwierdzenie .kim ona jest ze mi bedzie mówiła czy ja znam zycie czy nie ,nie znasz mnie , niech sie zastanowi nad swoja arogancja w stosuknu do innych ludzi .A słowa które dokanczała gwiazdkami chyba naprawde wyrazaja jej kulture osobista.
    Jesli zas chodzi o zmiane tematu to sie nie dziw agam bo ona nie ma argumentów w rozmowie wiec zmienia temat. Agam ty tez jestes załosny i przesledz po kolei losy tych postów bo widze ze nie masz pojecia o czym piszesz.
    Pozdrawiam MasterMike

A ja tu siedzę i czytam i na śmiech mnie bierze....

I o co ta kłótnia, jak coś macie do siebie to chyba nie jest właściwe forum.

A temat o naukowcach dobry jak każdy inny, to nie jest forum dla znawców, każdemu może spleśnieć kokos, zakopać się pająk a świerszcz pogryść mamie papucie ale to nie powód żeby wszczynać jakieś kłótnie.

Hari, czekam na twojego posta. A wlasnie, skoro juz o tym mowa... Moze mozna w Polsce zaprenumerowac jakies zagraniczne czasopismo? Ja mam tylko kilka numerow "Sklipkana", "Aquatera", i "Akvarium terarium" oraz dwa czasopisma dotyczace wezy (niemieckie). Czesi i Slowacy nie chca do Polski wysylac, nie wiem czemu... Sa tak w ogole jakies angielskojezyczne czasopisma terrarystyczne? Nie musi to byc tematyka scisle pajeczarska, chociaz wolalabym, aby bylo tam kilka artykulow na temat ptasznikow. Probowal z was ktos takiej prenumeraty?

wycofujemy sie? to ja sie tez wycofuje.. przeciez ja nic takiego nie napisalem.. poczulem sie obrazony jedna wypowiedzia, dla przypomnienia http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=21825&t=21558

napisalem tam swoje zdanie na temat zalosnych cen, a zostalem zmieszany z blotem i sie dowiedzialem, ze nic nie wiem o zyciu..
    Obrazliwe??? baaardzo obrazliwe!!! i slysze tylko " nie zaczepiam, a wrecz przeciwnie, czepiaja sie mnie"..

to tyle w tym temacie.. nic wiecej nie mam do powiedzenia..

taka mala dygresja AGAM "nie dość" a nie "nie dojrz"

Awi nie o tą dyskusje chodziło i ja to wiem i ty to wiesz ,chodziło o post który został zamkniety . tak czy tak zachowałas sie arogancko w słowach "co wy wiecie o zyciu" ale to juz pisałem.nie chce mi sie juz o tym pisac poniewaz i tak zmienisz zaraz temat . Pozdrawiam MasterMike

Sorki MasterMike ale nie obchodzą mnie wasze wcześniejsze sprzeczki.... to jest temat o pająkach a Wy wyskakujecie z pretensjami do Awi że Was obraża.... to jest żałosne.....

czy pretensje o to, ze Cie ktos obraza sa zalosne??? no jassssne.. ktos Ci splunie w twarz a Ty powiesz, ze deszcz pada.. TO JEST ZALOSNE!

masz racje agam ale tu nie chodzi o ten post ,chodzi o post poprzedni w którym awi nas potraktowała tak jak nas potraktowała tylko ze post został zamkniety wiec to jest kontynuacja ale niestety awi nie wypowiada sie na ten temat .

O Boze, slowa zakonczone gwiazdkami byly przykladem, jakbym nie miala kultury osobistej. Mike, nie najezdzaj na Agama tylko sam poczytaj dokladnie posty. I z tego, ze sie tak upierasz przy tym "znasz zycie" widze, ze trafilam z przedzialem wiekowym. Nie mowie ci jak masz zyc, masz niska samoocene. Nie obchodzi mnie jak zyjesz i nie mam zamiaru nikogo pouczac w tej kwestii, zrozum to raz na zawsze!

Bachus, fakt, nie jest to forum dla znawcow. Ale gdzie mam zamiescic taki temat jaki tu umiescilam? Malutka czesc osob interesuje sie problemami daleko wykraczajacymi poza tematy tu poruszane (np. Atrax Robustus). Gdzie niby mam porozmawiac na temat tej nieszczesnej literatury naukowej?

NIE BYLO moim zamiarem wszczynanie nowych klotni, zgadzam sie, ze od tego jest priv i ze mnie ponioslo, ale przeciez nie bede sie meilowo czy na gg z ludzmi klocic, bo szkoda mi na to czasu. Ja chce sie TYLKO czegos dowiedziec., Tak samo jak ci, ktorym przeszkadza norka albopilosum!!!

Wiec niech sie ktos wypowie na temat tej literatury, a jak nie ma nic do powiedzenia w temacie, to niech nie mowi. Dziekuje z gory.

Uprawnienia umieszczania postów