Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 69 z 69

Wątek: Prace naukowe

Atrax Robustus
    Guest

Re: Prace naukowe

A ja mam male pytanie... zapewne to, o czym zaraz powiem przyda sie wielu osobom w analizach toksykologicznych.. Slyszal ktos o bazie MEDLINE?

Baza w Bibliotece Glownej Akademii Medycznej w Bydgoszczy...

Atrax, sluchamy w napieciu...

Jezeli chodzi o polska, oczywiscie. A moze znowu cos pokrecilam??

Do Awi od TomkaG

Od kliku dni obserwuje ta niecodzienna sytuacje, w ktorej ludzie bez ogrodek rzucaja w siebie miesem.Nie da sie ukryc, ze jest to interesujace, tym bardziej jesli porowna sie ja z innymi tematami poruszanymi na forum: pajeczaki.Z biegiem godzin atmosfera sie podgrzewa i cala klotnia urasta do miary wydarzenia, ktore powinno byc odnotowane w historii terrarium.com.pl.Ale do rzeczy:
    Czemu kontynuujesz/kontynuowalas caly czas dyskusje, ktora do niczego nie prowadzi.Coraz to nowsze Twoje posty zaprzeczaja ,ze opinia ludzi przestalas sie przejmowac 10 lat temu.
    Uciecie rozmowy udowodni Twoj szacunek dla siebie,jak i innych uzytkownikow forum, u ktorych ten temat wywoluje juz niepotrzebne frustracje.Natomiast tym, ktorym zalezy na upuszczeniu swych zadzy slownych,pozostalby jedynie niedosyt ,ze pasjonujaca rozmowe ,opuscila glowna bohaterka.
    Uwazam tez, ze nie bylo najlepszym pomyslem forsowanie kolejnego tamatu ,gdyz latwe bylo do przewidzenia co z niego wyniknie.Dowod : wczesniejsze posty

Pozdrawiam
    TomekG
    www.ptaszniki.of.pl

ja za malo wiem jeszcze o pajkach i szukalem jakis czsopism,ale znalazlem tylko weze i jaszczurki.znacie jakies miesieczniki w ktorym cos mozana sie dowiedziec?odpadaja anglojezyczne.nie jestem taki dobry z jezykow zeby zrozumiec co tam pisze.

jesli jest problem,ktory da sie rozwiazac to sie nie martwimy,jesli sie nie da,martwic sie nie trzeba.

Re: Do Awi od TomkaG

Oki, to nie bede zakladac juz wiecej tematow. Moze w ogole powinnam sie zastanowic, czy jest sens szukac wiedzy. Z zalozeniem takiego tematu (n.t. prac i ksiazek) nosilam sie jakis czas. To co, mialam odczekac miesiac? Uwazam, ze ten temat nie jest kontynuacja klotni. Uwazasz tez, ze dyskusja na temat ksiazek do niczego nie prowadzi. Coz, dla mnie jest ona wazna. I dowiedzialam sie kilku rzeczy. Grono klocacych sie opuscilam juz jakis czas temu. I pomimo roznych prowokacji nie dopisuje sie. I, nie obraz sie, uwazam, ze jestes jednym z takich prowokatorow, przynajmniej w tym momencie...

Tez pozdrawiam.

Hajdi, wlasnie w tym sek, ze po polsku nie ma... I dlatego, przynajmniej ja, szukam innych.

Master & Pac oraz inni tego pokroju nie wiem jak Wy ale mnie tez ten temat zainteresowal, jestem wdzieczna Avi za zalozenie takiego tematu bo przynajmniej moze cos tu znajde i poszperam bo szczerze mowiac poza patrzeniem w terra i czytaniem jako takich opisow i ogladaniem fotek g... wiem nt ptasznikow..
    A przez was tutaj zmarnowalam wlasnie troche czasu, moje lacze nie jest najszybsze, czasem ma dni ze dziala gorzej od modemu, teraz stracilam czas i cierpliwosc, ale nie chce pomyslec jak sie moze poczuc osoba jadaca z modemu ktora przy okazji traci pieniadze. O tym to wiecie chyba najlepiej z zycia bo chcielibyscie wiekszosc miec tanio.. Wracajac do watku z drogimi ptaszorami, to fakt ceny mnie porazily posmialam sie przez chwile ale nastroj minal jak sie klotnia zaczela.
    A wiec tez moglam to sobie wziasc do serca bo sie posmialam z cen akurat tam, bo ja mam sklep w katowicach gdzie ceny sa jak u hodowcow, ale z tego jak zrozumialam posty Avi nie chciala obrazic nikogo tak piszac, miala tylko kupe racji, radze spacerek do sklepu i spytajcie sie ile placa za prad, czynsz, telefon, po chwili spytajcie sie jaka marze musza narzucac by miec co do garnka wlozyc... Pracuje w ksiegowosci co miesiac widze jakie rachunki na to wszystko ida, by zarobic trzeba narzucic marze, albo kantowac w urzedzie.. To wlasnie po tych waszych slowach mozna wywnioskowac ze jestescie na utrzymaniu rodzicow i o niektorych rzeczach nie macie pojecia, np o tym ze czesto temat zmieniac mozna po to by nie brnac dalej w bezsensowna klotnie :P
    Wiem, wyszedl z tego of topic, ale nie wytrzymalam, chcialam tylko wam dac do zrozumienia ze nie jestescie tu sami, jeszcze 2-5 postow jest do strawienia, ale nie 20 z ktorych w sumie nic sie ciekawego nie dowiedzialam procz tego ze nadal sie czepiacie :/ Jesli wam nie pasuje nastawienie Avi czy innych do zycia to po prostu nie czytajcie postow, spojrzcie na 4 letnie dziecko, pokazcie jezyk i sie obrazcie traktujac kogos jak powietrze... A wielu bedzie szczesliwych.. zwlaszcza tych co chca poczytac cos wiecej niz klotnie, tych co placa rachunki za prad i telefon, a takze tych co nie zawsze maja pol dnia czasu na siedzenie przy komputerze.

Na odpowiedzi co do tego posta NIE CZEKAM, ani NIE BEDE ODPISYWAC bo to nie ten temat, a stad chce dowiedziec sie czegos o wiele bardziej interesujacego niz jak obrazic kogos lucz czepiac sie bardziej szczegolow (ciekawe ilu przecinkow zapomnialam i jakie mam literowki w poscie :P hehs)
    nara

Nook
    Guest

WĄTEK ZAMKNIĘTY PROSZĘ PRZECZYTAĆ

Ci co dostali ostrzeżenie juz wiedza ze jeszcze raz zbroją coś i pożegnaja sie z uczestnictem na forum - proponuje zalozyc NOWY WĄTEK, nie bede kasowal postów ani edytował bo w prawie kazdym jest cos co trzebaby zmieniac a to nie ma sensu, w obecnym stanie przynajmniej jasne kto tutaj tak nabroił.

część swoich wypowiedzi skopiujcie do nowego tematu ten WĄTEK ZAMYKAM

MOŻE TERAZ UDA SIĘ PRZEPROWADZIĆ MĄDRĄ DYSKUSJĘ NA POZIOMIE?
    BARDZO PROSZĘ CZYTAĆ RÓWNIEŻ ZASADY NA FORUM, BO NIE STOSOWANIE SIĘ DO TYCH ZASAD I WSKAZÓWEK BĘDZIE MIAŁO DUŻE KONSEKWENCJE W PRZYSZŁOŚCI

Uprawnienia umieszczania postów