-
Re: Prace naukowe
Swieta racja Pac .włąsnie o to chodzi
-
ja mam pretensje o to że mówicie o tym tutaj..... choćby Was Awi zbiła to macie od tego maila.... to jest temat o pająkach i nie zauważyłem tam nic co by Was dotyczyło.........
-
i wlasnie o to mi caly czas chodzi
-
dobrze zeby ktoś tu usunął część postów... ale nie cały temat oczywiście. Ja też jestem zainteresowany tą tematyką.
-
dżizas jak to wszystko czytam to mi sie chce mocz na to wszystko oddac.. bardzo prosilbym moderatorow o skasowanie wszystkich postow nie zwiazanych z tym tematem. jak chcecie to kloccie sie na innym boardzie bo ten jest o ptasznikach a nie o prawach rynku czy "kto ma jakie stresy".
aha a czasopism o ptasznikach lub chocby terrariach nigdzie nie widzialem- przeczesalem caly empik ale tam nic nie bylo na ten temat. jesli ktos ma namiary na takie gazetki to niech pisze.
-
juz skonczylem.. tylko bardzo prosze by, miedzy innymi mnie, nikt takimi postami nie obrazal..
-
Rany, czy ja powiedzialam "Pac, Mistermike nie wiecie nic o zyciu, spadajcie na trawe?" Macie naprawde jakies niskie poczucie wartosci, skoro wy oboje poczuiscie sie dotknieci, a reszta jakos mnie nie obraza. Nie atakowalam nikogo personalnie.
A to jest temat o pajakach i temat literatury, jak chcecie nadal ciagnac watek obrazania, czepiania sie i unoszenia to jest forum "na kazdy temat". Ja juz nie mam sily, nie mam tez argumentow, bo zadne nie docieraja.
Porozmawiajmy o literaturze, o pracach naukowych do jasnej anielki, po to zalozylam ten temat, a nie po to, aby sie klocic.....
Zreszta, nie odpowiem juz na zadne zaczepki w tym temacie, obiecuje, wypowiem sie tylko kiedy bedzie tu cos na temat. Ehh....
-
Stanley A. Schultz , Samuel D. Marshall, Peter Klaas ,Steven B. Reichling
-
Polskich raczej nie znajdziesz. Były wzmianki o terrarystyce w czasopiśmie "Aqua magazyn" ale już nie jest wydawane. Może jeszcze jakieś pismo akwarystyczne pisze coś o terrarystyce.
-
Awi znowu mnie obrazasz - "widze ze masz niska samoocene" ,mogła bys mnie nie obrazac na forum ?? skad ty wiesz jaka ja mam samoocene nie znasz mnie.a wierz mi ze gdybym miał niska samoocene to bym na to co piszesz nie zareagował.
Uprawnienia umieszczania postów