-
a ja bede uparta....
Pac, bardzo sie zmartwilam ze stracilam potencjalnego klienta w twojej osobie... Doprawdy, bede plakac przez tydzien....
Do reszty - NIGDY ale to NIGDY nie mowilam o sobie, ze jestem specjalistka, autorytet czy guru jak to mowicie. To wy tak mowicie, a ja caly czas mowie, ze sie z tym nie zgadzam. Nie stawiam siebie na zadnym piedestale, na terrarystyce nie jestem kims - chyba ze za "kogos" uwazacie moderatora. To znaczy ze Atrax Robustus jest KIMS na terrarium? (atrax, mowie skrotami i sie nie obrazaj, bo w tym co mowie, nie ma nic obrazliwego). Zeby byc KIMS trzeba do tego o wiele wiecej, niz kilka pajakow. Staram sie wam pomagac jak moge, ale czasami wasze posty doprowadzaja mnie do szalu. I pewnie nie tylko mnie, ale jak na razie nie udzielam takich porad jak FRDO. Poza tym, jakis ktos (nie chce mi sie sprawdzac nicka) napisal, ze jego szefa nie obchodzi, ile ma oplat itd. Oczywiscie, mnie tez nie obchodzi, ze ktos nie ma na pajaka 50 zl. Tak samo jak sklepy nie obchodzi, ze ktos mowi, ze maja za wysokie ceny. Wolna wola, wolny wybor.
I tyle, moi drodzy. A opiniami ludzi przestalam sie przejmowac 10 lat temu... tak wiec --> ponizej macie pole do popisu!
Uprawnienia umieszczania postów