Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: kot chyba zabil pająka

Atrax Robustus
    Guest

Re: kot chyba zabil pająka

.....dlatego ja kotow nie trzymam. Mam psa i drzwi do pokoju sa zawsze zamkniete.

heh atrax a ja mam dwoch braci blizniakow maja po 13 lat i oni mi nawet 10 kotow zastepuja....
    caly czas nie moga odczepic sie od pajaka...
    drzwi od pokoju zamknac nie moge bo jak zamkne to za bardzo smierdzi od terrariow i mam do tego jeszcze rybki w pokoju....
    okna tez nie otworze bo jest zima i bedzie pajaka zimno a wentylacji w pokoju nie mam :/
    takie budownictwo :/ jak spalem sciane kopnalem z kolanka i dziura sie wielka zrobila, albo jak sie bilem z bratem o to ze otwieral pokrywe od pajaka to wzialem go za leb i rzucilem o sciane i dziura wielkosci jego glowy...

i dl;atego kupuje teraz m.robustum niech to ktorys zajrzy to czeka go niespodzianka:0

Atrax Robustus
    Guest

hehe
    w takim razie mozesz zawsze zmienic miejsce trzymania terrariow.

_INVISIBLE_
    Guest

HIHIH to ostrego i stanowczego brata maja powodzenia i wytrwalosci zycze

Robson po co od razu rzucac o sciane? sa delikatniejsze sposoby, obezwladnic, dziabnac czyms ostrym robiac niewielka ranke, polac spirytusem lub posypac sola po czym poinformowac ze to jest 1/10 bolu przy ugryzieniu ptaszora a beda sie trzymac z daleka :P
    zawsze mozna wsrod braci puscic historie niemozliwa (dla nas) hehehs... nom i nie pojdziesz siedziec jak ktoregos dnia rzucisz bratem za mocno [lol]

a co do kota.. idzie wychowac dokladnie tak jak mowil the metal, ew poloz obok terrarium cytryne badz czosnek na jakis czas.. zreszta masz kota to wiesz czego kociaki nie lubia :P i wcale nie trzeba bic kociaka :]

eheheehhe mam b.mądrego kota i latwo mozna przetlumaczyc pewne sprawy juz wie ze w pokoju moze być wtedy jak ja jestem i wystarczy psik i idzie sobie do kuchni :P tej nocy juz spala w kuchni :P

heheheehehe chyba dla pająka nic sie nie stalo dziś próbowal wyjść s terra i je jak wcześniej ale stal sie ostrozniejszy i bardziej podejzliwy :P

zawsze mówiłem, że koty to skur..ysyny...

hehehe dokladnie majster a dobry pomysl alice chyba go wyprobuje...

Uprawnienia umieszczania postów