Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Nietypowa prośba dla posiadaczy murinusa

Atrax Robustus
    Guest

Re: Nietypowa prośba dla posiadaczy murinusa

Mysle, ze o wiele latwiej jest chowac agresywnego murinusa, niz mala versicolor, chocby ze wzgledu na zwykla statystyke

Ja majac do wyboru Avicularie versicolor i P. regalis zdecydowalem sie na ta druga, mimo, ze bardziej jadowita, gdyz po prostu nie chcialem ryzykowac... chociaz teraz kupilbym i versi i przymierzam sie do kupna.

A co do agresywnych pajakow. Z nimi tez mozesz miec problem, ale troche innej natury. Mozesz np. bac sie posprzatac takiej "bestii", w terrarium moga zalegnac sie roztocza lub plesn. Albo pajak moze doznac zranienia i jak je wtedy opatrzysz? Hodowla agresywnych gatunkow tez nie jest zbyt latwa

Nie mam murinusa ale mam spinifera, wsadzam reke po lokiec do terra i zyje, a wiekszosc typa pisze, "no moj to jest dopiero agresywny, wciagnal koze i 3 barany...' po to zeby sie na duchu podniesc, ze takie twardziele sa i maja takie bestyje pod strzecha.

Hmmm moze go sobie w dupe wkom,ponowal ;p

Albo "piwo wojak" cena: 1,05

albo 'piwo jasne' z lider szajsa za 0,99 złocisza...

Rammstein - u mnie kedziorek :P crawshayi ucieka do norki lub na otwarta przestrzen, vagans zastyga, kedziorek oleje robala, pensete a rzuci sie na reke (trafily nam sie z qmpela mutanty hehehe), irminia stanie i zeby pokaze..
    ale powiem cos na ten temat za 2 tygodnie wstepnych obserwacji... za kilka dni kupuje ta rosee o ktorej Ci mowilam

Uprawnienia umieszczania postów