-
Zje pająka?
W faq jest napisane ,,6.4 Czy mogę karmić ptasznika innymi pająkami?
Można karmić innymi pająkami, pod warunkiem, że ofiara nie jest większa od karapaksu ptasznika, gdyż w przeciwnym razie trzeba się liczyć z tym, że to napastnik zostanie ofiarą''.
A teraz moje pytanie : te pajaki które moze jesc moj ptasznik moga byc takie ze sciany ? Taki pajak nic nie zrobi mojemu ptasznikowi i jest wiekszy od karapaksu.
-
Re: Zje pająka?
Może być ze ściany i może być większy od karapaksu, byle nie był większy od twojego pająka.
-
ehhh.... po co karmic innymi pajakami skoro mozna podac cos innego , jest przeciez spory wybor - czemu akurat pajaki ?! ehhhhhh
Pozdrawiam ! Kuba
-
A czemu nie ? Zawsze to jakieś urozmaicenie.
-
.....hmm....urozmaicenie,mówisz.Jako zwolennik i hodowca pajaków jakos mi to nie pasi......dla urozmaicenia wolę posłuchac Davida Hudsona ,lub Harrisa......No ale to tylko moje zdanie.
-
reasukujac: mozesz ptasznikowi dac domowego pajaka, jezeli ten jest mniejszy od ptasznika i nic nie powinno sie stac, chociaz... ;]
-
-
A posłuchać wolę TOOL-a albo Tricky'ego.
-
Ja rzadko urozmaicam pajakom pokarm. Na wakacjach bylo o wiele latwiej, podajac niektore gatunki innych owadow, ale w zimie, moje spidery skazane sa na swierszcze :]
Btw.. jak nie swierszcze, to karaczany.
-
Hm, a potem bedzie post: ratunku, dalem moemu ptasznikowi pajaka ze sciany, rano zagladam, a tam siedzi najedzony pajak ze sciany, a po smithi zostaly tylko nozki... Nie bedziesz pierwszy, nie ostatni z takim postem :>:>
Uprawnienia umieszczania postów