Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Opowiedzcie

Atrax Robustus
    Guest

Re: Opowiedzcie

Artur... no no :>

_INVISIBLE_
    Guest

Artur wejc na gg bo musimy pogadac o ptasznikach.
    Ja jednak wole nie brac ptasznika na rece bo po co ...?? nie chce ryzykowac upadkiem lub czyms innym, tyle sie tego naczytalem ze HEj.

ja biore moje pajaki na reke jezeli musze je przeniesc do innego pojemnika ale z malymi uwzam, raz C. crawshayi spadl mi z reki na szczescie nic mu sie nie stalo tylko mialem duzo biegania za nim

Rabbit ---> o 16 bede na gg teraz nie za bardzo moge ;]

_INVISIBLE_
    Guest

Ja gdy przenosze ptaszniki to urzywam pudelek , wole byc ostrorznym jednak.

Rammstein-> zostaw mi wiadomosc na gg o kturej bedziesz i w jakim dniu, w czoraj nie moglem byc, poniewaz sylwester

ja przedwczoraj wzialem pierwszy raz moja g.rosea na reke cykalem sie jak cholera,
    jednak pajak "usiadl" sobie na rece i siedzial. Chyba bylo mu dobrze

odlozylem pajaka i postanowilem ze na nastepny dzien zrobie sobie fotki z tym wyczynem
    i wzialem go po raz kolejny. pierwszy raz jak go bralem to caly sie trzaslem a jak wzialem drugi raz to normalnie jak chomika nic sie nie balem

pozniej wzialem moja smithi na reke, to samo co rosea siedziala wygodnie i sie nie ruszala

mam juz fotki z teog wyczynu jak ktos chce zobaczyc to na gg i pytac sie o fotki

ale od tego momentu jak wzialem pierwszy raz ptasznika to jakby mnie bardziej pociagnelo i chce miec wiecej pajaczkow :P

Atrax Robustus
    Guest

Ja gdy chce poczuc dreszczyk emocji, organizuje sobie po prostu sesje przy swiecach w Zew Cthulhu, ale jak ktos woli ryzykowac zycie spiderow i swoje zdrowie... no dobra. Ja sie nic nie odzywam juz
    Ale czasami sie okazuje, ze jednak mam racje :P

Uprawnienia umieszczania postów