-
Re: Transport Samolotem... ??
Nie sadze, zeby to wykryli w jakikolwiek sposob.
A zreszta ludzie potrafia byc glupi. W USA jeden koles jest sadzony (moze dostac dozywocie) za to, ze wyslal swej dziewczynie kedziora (prokurator uwaza, ze to po to, by ja zabic )
-
Dobra Panowie ja bede lecial 2 lutego to wam powiem jak i co :P Mam nadzieje ze Kupie pajaka i go bede transportowal :P HiHiHi a jak by sie pytali co to to powiem, że najnowsza zabawk prosto z Japonii :P Taki elektroniczny Pet :P hehehehe :]
-
Hhmmm ja przewoziłem w zeszłym roku pajączka ,modliche i 2 geki lamparcie z Holandii to nic mi nie zrobili ale zwierzaki były włozone do bagazu(poza gekami te były w kieszeni ;p) i nic sie im nie stało jedynie modlicha po 3 miesiącach padła;( moze był to skutek promieniowania , moze zle sie nią zajmowałem - nie wiem. ale na lotnisku wcale sie nie czepiali , nawet tego nie zauwazyli , bo wcale nie patrzyli w strone ekranu tylko gadali między sobą ;P. I po powrocie to samo zero zainteresowania w Polsce i zagranicą tym co klient przewozi , byleby nie piszczał
-
hej moja mama mi przywiozla pajaki rok temu z wawy do poznania lotem i zyja nadal a na lotnisku tez nie miala zadnychj problemow
-
...........pierwsza zasada małego przemytnika ,jak masz coś zrobić to rob to po cichu .
...........druga zasada to..... jak chcesz miec wpadkę to zwierz się przyjacielowi .
..... nie mniej życzę szczęścia .
-
Nic sie pajakowi nie stanie.
We wrzesniu przyleciala do mnie z Polski G. pulchra po 3 wylince swietnie spakowana w lignine, pudelko po filmie i koperte.
Teraz jest juz po 6 wylince i ma sie doskonale!
Uprawnienia umieszczania postów