-
Transport Samolotem... ??
Cześć, ma ktoś juz jakieś doświadczenie w tego rodzaju transporcie ?? Chodzi mi tu o transport Krajowy, wraz ze mna z Warszawy do Wrocławia :] Czy pająkowi nie bedzie pszeszkadzala zmiana ciśnienia i tego rodzaju sprawy ?? No i jak z przechodzeniem przez bramki, jak by,m mial go w plecaku to prtzezchodzi przez tą maszyne z rentgenem a to na 100% nie jest zrodwa zabawa :P No może by go umieścic w podełku z ołowiu :P
Dzięki i Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku!!!
-
Re: Transport Samolotem... ??
nigdy nie przewoziłem samolotem .....ale mysle ze jak pajaczek jest mały to wystarczy jak pudełeczko wsadzisz do kieszeni kurtki lub spodni .Im mniej kombinacji tym lepiej.Co do szkodliwości w czasie lotu to ciśnienie w samolocie nie ulega dużym zmianom.........choć są odczuwalne zmiany w uszach (bynajmniej ja odczuwam) ..no i przy" prześwietlaniu" nie powinno się nic stać.
-
może być problem perzy przechodzeniu przez bramki.. jeszcze pomyślą, że z afganistanu przyjechałeś i rzucisz tego pająka komuś na twarz :P a potem je..niesz samolotem w pałac kultury... szczerze mowiac nie wiem... ale obawiam się, że coś mogą chcieć od Ciebie...
-
...........acha w ostatnich dniach kontrole na lotniskach sa wzmożone ...nawet na krajowych .Badz ostrożny
-
nom... właśnie o to mi chodziło..
-
Taaa.... pisali o tym w superexpresie chyba :P
-
nie czepiaj się super expresu :P wiem, że to szajs... ale pomyśl... czy wpuszczają do samolotu z psami, kotami czy wężami? nie wiadomo co powiedzą przy kontroli... możę będą kazali Ci oddać go do bagażówki... :/
-
Nie czepiam sie SE, tylko ochrony lotniska :/ Przez dosc dlugi czas jakis reporter lazil po plycie lotniska i ogladal samoloty, nikt mu nic nie zrobil.... Myslisz, ze pajaczka w kieszeni zauwaza?
-
to reporter SE tam łaził... myślę, że po tym mogą się czepić... wiesz jak to jest... sąsiadka sie dowiedziała, że przyjedzie do mnie kolejny robal(tym razem skorpion) to stwierdziła: 'ale przecież skorpiony są śmiertelnie jadowite! :O' :/ tamci mogą tak samo zareagować... :/ według nich ptasznik w kieszeni może być tak niebezpieczny jak dziecko bawiące się żmiją zygzakowatą :/
-
Mam watpliwosci, czy oni tak szybko ucza sie na bledach :/ Ale moze najprostszym sposobem bylo by po prostu zadzwonic na lotnisko i sie dowiedziec. Sam jestem ciekaw co powiedza.
Uprawnienia umieszczania postów