Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: ptasznik sie zakopal

sp0k
    Guest

ptasznik sie zakopal

Ostatnio zmienilem mojemu kedziorowi mieszkanko na wieksze wlozylem mu kryjowke. Wszedl do kryjowki tydzien temu "zasypal" sobie wejscie torfem tak ze cale wejscie jest zamkniete i siedzi tak od tygodnia?? Dlaczego tak robi i czy wyjdzie kiedys z tej kryjowki? Nie moge ani go nakarmic ani nic. Prosze o odpowiedz POzdrawiam

Re: ptasznik sie zakopal

prawdopodobnie to wylinka nie przejmuj sie...

Przygotowywuje się do wylinki ! Nie ma co się martwić ! Jak wylinieje i zgłodnieje to napewno wyjdzie !!

sp0k
    Guest

aha sory nie dodalem ale wylinka to na 100 % nie jest bo wylinke mial wlasnie tydzien temu jak go zmienilem do wiekszego mieszkanka i to mnie zmartwilo !! czyli co jak nie wylinka ?? jeszcze raz prosze o odpowiedz pozdrawiam

jezeli nie wylinka , to poprostu chce sobie tam posiedziec ! a co !!!!
    nie ma sie czym przejmowac , bedzie czul potrzebe wyjsca - to wyjdzie ! bedzie chcial zjesc - to wyjdzie !!!

Pozdrawiam ! Kuba

to prawda, nie przejmuj sie nic mu nie jest, B. albopilosy lubia siedziec pod ziemia, moja albopilosa siedziala ponad 5 dni pod ziemia - moze Twoja tez chce tak sobie posiedziec

Dlaczego niektórzy sądzą, że jak pająk się zakopie w norze, to od razu wylinka ? Moje Vagansy na przykład bez przerwy się zakopują w swoich norkach. Żeby je nakarmić, to je muszę odkopywać co jakiś czas . SpOk - zrób tak samo, tylko możesz jeszcze poczekać parę dni, jeśli jest dopiero tydzień po wylince, niech ma chwilę spokoju.

sp0k
    Guest

ok bo wlasnie nie wiedzialem czy odkopac czy nie ale jak radzisz tak to za pare dni tak zrobie dzieki wszytskim i nie krzyczcie na mnie jestem poczatkujacy

spoooko ! nikt przeciez na Ciebie nie krzyczy )
    Pozdrawiam i zycze powodzenia w hodowli !!!
    Kuba

ee, nie przejmuj sie...
    moj kedziorka tez sie zakopala i chyba by jeszcze posiedziala gdyby nie to ze zobaczylem kupe w jej tunelu... musialem ja odkopac :P
    kedziorka siedziala na samym dnie faunaboxa i fajnie bylo ja widac od spodu
    olazalo sie jeszce ze podloze bylo za mokre i musialem wysuszyc, przy rozkopywaniu znalazlem jeszcze resztki swierszcza :P
    teraz jestem ciekaw kiedy znow sie zakopie bo obecnie siedzi na scianie...
    aha, jak sie zakopywala to bylo moze 3 tygodnie po wylince (a jest po 8)...

Uprawnienia umieszczania postów