-
ptasznik sie zakopal
Ostatnio zmienilem mojemu kedziorowi mieszkanko na wieksze wlozylem mu kryjowke. Wszedl do kryjowki tydzien temu "zasypal" sobie wejscie torfem tak ze cale wejscie jest zamkniete i siedzi tak od tygodnia?? Dlaczego tak robi i czy wyjdzie kiedys z tej kryjowki? Nie moge ani go nakarmic ani nic. Prosze o odpowiedz POzdrawiam
-
Re: ptasznik sie zakopal
prawdopodobnie to wylinka nie przejmuj sie...
-
Przygotowywuje się do wylinki ! Nie ma co się martwić ! Jak wylinieje i zgłodnieje to napewno wyjdzie !!
-
aha sory nie dodalem ale wylinka to na 100 % nie jest bo wylinke mial wlasnie tydzien temu jak go zmienilem do wiekszego mieszkanka i to mnie zmartwilo !! czyli co jak nie wylinka ?? jeszcze raz prosze o odpowiedz pozdrawiam
-
jezeli nie wylinka , to poprostu chce sobie tam posiedziec ! a co !!!!
nie ma sie czym przejmowac , bedzie czul potrzebe wyjsca - to wyjdzie ! bedzie chcial zjesc - to wyjdzie !!!
Pozdrawiam ! Kuba
-
to prawda, nie przejmuj sie nic mu nie jest, B. albopilosy lubia siedziec pod ziemia, moja albopilosa siedziala ponad 5 dni pod ziemia - moze Twoja tez chce tak sobie posiedziec
-
Dlaczego niektórzy sądzą, że jak pająk się zakopie w norze, to od razu wylinka ? Moje Vagansy na przykład bez przerwy się zakopują w swoich norkach. Żeby je nakarmić, to je muszę odkopywać co jakiś czas . SpOk - zrób tak samo, tylko możesz jeszcze poczekać parę dni, jeśli jest dopiero tydzień po wylince, niech ma chwilę spokoju.
-
ok bo wlasnie nie wiedzialem czy odkopac czy nie ale jak radzisz tak to za pare dni tak zrobie dzieki wszytskim i nie krzyczcie na mnie jestem poczatkujacy
-
spoooko ! nikt przeciez na Ciebie nie krzyczy )
Pozdrawiam i zycze powodzenia w hodowli !!!
Kuba
-
ee, nie przejmuj sie...
moj kedziorka tez sie zakopala i chyba by jeszcze posiedziala gdyby nie to ze zobaczylem kupe w jej tunelu... musialem ja odkopac :P
kedziorka siedziala na samym dnie faunaboxa i fajnie bylo ja widac od spodu
olazalo sie jeszce ze podloze bylo za mokre i musialem wysuszyc, przy rozkopywaniu znalazlem jeszcze resztki swierszcza :P
teraz jestem ciekaw kiedy znow sie zakopie bo obecnie siedzi na scianie...
aha, jak sie zakopywala to bylo moze 3 tygodnie po wylince (a jest po 8)...
Uprawnienia umieszczania postów